A fekete ruhás nő 2: A halál angyala

The Woman in Black 2 – Angel of Death

angol-amerikai horror-thriller, 2015

 • magyar bemutató: 2015. február 19.
 • amerikai bemutató: 2015. január 2.
 • rendező: Tom Harper
 • főszereplők: Helen McCrory, Jeremy Irvine, Phoebe Fox
 • gyártó studió: CBS Films

1941, dúl a II. világháború, London városát náci bombázók igyekeznek a földdel egyenlővé tenni. Két tanár úgy dönt, hogy tanítványaikat kimenekítik a városból és egy a harcoktól tavoli helyen keresnek menedéket. Wellness szálló híján egy elhagyatott házra esik a választásuk mely egy mocsaras ködfedte vidék szívében leledzik. “Bombabiztos” tervnek tűnt, ám érkezésükkel egy olyan sötét erőt ébresztenek fel, mely minden rémálmukat felülmúlja. A félelem és rettegés hátterében A fekete ruhás nő áll melynek láttán az újdonsült vendégek visszasírják a stuka bombázókat.

A fekete ruhás nő 2: A halál angyala előzetes:

9 hozzászólás a(z) “A fekete ruhás nő 2: A halál angyala” bejegyzéshez

 1. yumi

  Na neee… ez most komoly vagy mi? Hogy lehet már egy horrort folytatni mikor a sztori le van zárva fizikailag és érzelmileg is??????? Megcsinálja inkább az előzményt, vagyis a múltat? Jó volt az első rész, de nem hinném hogy igényelne magyarázatot vagy bővítést.

 2. Benc3

  Egyetértek veled yumi.
  Valamit biztos kitalálnak, hogy hogyan folytassák az első rész látszólagos, lezárt sztoriját.

 3. Csak úgy

  Igazából az első rész úgy ért véget, hogy Daniel meg a fia meghalt, de a nő tovább gyilkolt. Szerintem ezzel a szállal kéne kezdeni valamit. Sok gyerek volt még a faluban, csak el kéne pusztítani a nőt.

 4. DJ LACA

  Megmondanád mi a francért kell elmondani hogy hogy volt vége az első résznek ? Valaki még nem látta az elsőt sem !

 5. SANYI

  legalább akkor minél előbb kerüljön be a mozikba mert nagyon jó volt az első rész érzelmileg is. de én a nem öltem volna daniel-t meg a fiát, de én a végéből hiányoltam hogy mimaradt belőlük a fiúbol meg az apjábol a vonatbaleset után.

 6. vala

  Szerintem a könyv sokkal jobb volt, mivel ,hogy az első résznek van könyv változata is. Érdemes elolvasni, teljesen más ending, szépen lezárt történet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.