A fekete ruhás nő

A fekete ruhás nő – The Woman in Black

angol-amerikai horror-thriller, 2012

 • magyar bemutató: 2012. március 29.
 • amerikai bemutató: 2012. február 3.
 • rendező: James Watkins
 • főszereplők: Daniel Radcliffe, Ciaran Hinds, Liz White, Janet McTeer, Alisa Khazanova, Tim McMullan, Roger Allam, Daniel Cerqueira
 • gyártó studió: CBS Films

A fekete ruhás nő filmplakátok:

Arthur Kipps (Radcliffe) egy fiatal ügyvéd, aki az elhalálozott ügyfele utolsó papírmunkáit végzi. A megboldogult elhagyatott házában azonban fura dolgok történnek Kippsel, ami egy fekete ruhás hölgyhöz köthetőek…

A fekete ruhás nő előzetes:

A fekete ruhás nő DVD infók:

DVD megjelenése: 2012. augusztus 9.

19 hozzászólás a(z) “A fekete ruhás nő” bejegyzéshez

 1. lippije

  Rob : ahogy már egy másik filmnél kifejtettem, a melóm miatt elég sokat utazom, és a filmek 90%-át külföldön nézem meg, a többit meg itthon, sajtóvetítéseken.

 2. angi

  én már láttam é nagyon jó volt de a végét nem nagyon értettem. ha valaki megnézte akkor el tudná nekem magyarázni röviden. előre is köszi.

 3. yumi

  Nem rossz film ez, ráadásul kosztümös és szellemes. A sztori nem annyira bonyolult vagy különleges (gondolom szándékosan), viszont a hangulat, és a finom képi világ az csillagos ötös. A film végén nem úgy kel fel az ember hogy “mivaaaan?” . Szép ez így ahogy van.

 4. Benc3

  Szerintem is jó film, csak vannak olyanok, mint pl. én. “Nem bírják” a horrort, meg az egész feszültséget, ami a film alatt bőven megvolt.
  Egyébként lesz folytatása.

 5. M3NYUS

  Sokkal többet is kilehetett volna belőle hozni, de annak örülök, hogy legalább az alap mérce fölé vitték az egészet. A hangulat nagyon ott volt, zene frenetikus, Radcliffe jól játszott (ilyet is tud nem csak a pálcával hadonászni mint a hülye gyerek?), a sztori nagyjából kiszámítható, a végét szerintem elbaszarintották.
  Nem kellet volna ez a nyalás, hogy ott van a felesége és akkor mind a ketten meghaltak, az nekem nem tetszett. Voltak benne dolgok amiket nem értettem (hogy jött rá, most ő ki és mit csinál,stb.).

  Nem volt rossz, de jobb is lehetett volna, talán majd 1x még megnézem + olvastam, hogy elvileg tervezik, hogy lesz folytatása.
  Na ez tipikus az a film aminek nem kell…szerintem.
  Ez pont olyan mintha csinálnának az 1408-nak 2. részt.

  NEM KŐŐŐŐŐŐ!!!! XD

 6. yarka

  lippije, te nagyon érted ezt a film ipart, csak azt felejted el, hogy sokszor a szereplő a filmbeli karaktert játsza el, nem mindig magát adja 100 %on

 7. yumi

  Igen a vége kicsit nyálas az igaz, de kell a borzalom után egy kis feloldás XD És ez a film sokkal jobban sikerült összességében, még ha vannak is hibái, mint a The Awakening….na az a film nagyon erősen indul és úgy elcseszik mint a szart. Kár érte.

  Minek ennek a filmnek folytatás?:O Előzmény esetleg, de az is felesleges…

 8. nana

  Szerintem egy nagy baromság volt az egész!Ennél még a Kör is jobb!Háromnegyed részét tovább tekertem,mert tele volt üres részekkel,semmit tevéssel.Ez nem MOZIBA való.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.