A Madagaszkár pingvinjei

The Penguins of Madagascar (3D) mozifilm

amerikai animációs film, 2014

A Madagaszkár pingvinjei

 • magyar bemutató: 2014. november
 • amerikai bemutató: 2014. november 26.
 • rendező: Simon J. Smith
 • főszereplők angol hangjai: Tom McGrath, Chris Miller, Chris Knights, John Malkovich, Benedict Cumberbatch, Ken Jeong, Annett Mahendru, Peter Stormare
 • gyártó studió: 20th Century Fox, DreamWorks Animation
 • további részek: Madagaszkár mesék

2008 óta láthatjuk a Dreamworks pingvinjeit a tévék képernyőjén, nem is akármilyen sikerrel. Premierjével rekordot állított fel, továbbá 2010-ben a 2. legnézettebb sorozat volt a gyerekek körében. Ezen népszerűséget meglovagolva a stúdió úgy gondolta ideje elkészíteni Kapitány-Kowalski-Közlegény- és Rico kalandját teljes estés mozi formájában is. A 4 szuperkém egy titkos szervezet keretein belül indul felvenni a harcot a gonosz Dr. Octavius ellen, aki nem kisebb célt tűzött ki célul, mint a mi kis világunk elpusztítása. Pingvinek, támadás!

Madagaszkár pingvinjei trailer:

Madagaszkár pingvinjei poszter:


2014. június 14.

25 hozzászólás a(z) “A Madagaszkár pingvinjei” bejegyzéshez

 1. Amanda

  íme a szín tiszta logika! Csináljunk egy rajzfilmet. A rajzfilm mellékszereplőivel csináljunk sorozatot. Az így kapott sorozat főszereplőivel pedig egy újjabb rajzfilmet. Eszem megáll….

 2. marvelfilm

  Birom őket , csipázom a kis harci pingvineket ! Csak legyen benne a táskás banya aaaz elején , csak egy picit ha lehet , és karatézák szét a fejét … És ne járjanak úgy mint szegény ALEKSZ(X) .

 3. ddd

  Amanda:
  Gondolom nem láttad a sorozatot,a sorozatban teljesen mások a szereplők,nem igazán van (már) köze a filmnek a sorozathoz . A Madagaszkárban már nem szerepelhetnének a pingvinek ha lenne még egy új rész. +Szerintem jobb mint a madagaszkár

 4. Planet

  Hát a 2. magyar előzetest kissé elbaszták…a fordítás természetesen néhol emészhetetlen, de tudom hogy ez változni fog a filmig úgyhogy ezt nem hozom fel hibának.
  Viszont pár szinkron hang (természetesen a pingvinek hangja még mindig jó)….úr isten! Nem is pár kb. az összes ebben a filmen bejövő karakternek a szinkonja borzalom.Egyszerűen csak nem illik a karakterekhez.(Olyan mint Rocket Racoon alias Mordály magyarhangja.Nincs baj a színésszel, csak a han nem illik a karakterhez.)És sajnos valőszínűleg ez már nem fog változni…mindegy remélem olyasmi fog kisülni belőle mint az Így Neveld a Sárkányodat 2 szinkornjából: a trailer szörnyű, a film viszon egészen türhető.

 5. Planet

  Ja elnézést, ez kifelejtettem:
  A trailer végén az egyik szinkronhang, rossz karaktert szólaltat meg. A Kapitány mondja el Kowalski sorait.Ezt egy kicsit amatörnek éreztem.
  Vagy valakinek van valamilyen magyarázata miért volt ez?

  Lehet ezen húztam fel ennyire magamat, szóval kérlek hagyjátok el nekem azokat a hülyeségeket amiket írtam.

  Mindent félretéve, nagyon várom a filmet, remélem ugyanolyan szórakokztató lesz mint a sorozat.

 6. Varga Zsombor Máté

  Nagyon jók a pingvinek kiváncsi vagyok mert azt írták egy veboldalon, hogy lesz benne egy őrült ember. Én szerintem X-lesz az de nem biztos. Attól még várom.

 7. TomLion

  Szerintem egyértelmű, hogy az összes Madagaszkár filmet lefogja körözni minőség terén. Még 11 évesen láttam az első Madagaszkár filmet és már akkor mondtam, hogy akarok egy Pingvinfilmet. Most vagyok 20 éves és már alig tudom kivárni a November 27-ét. Ritkán fordul elő, hogy egy film mellékszereplői egy önálló sorozatot és filmet kapjanak. Ez is mutatja mekkora népszerűségnek örvendnek még mind a mai napig. Csak remélni tudom, hogy nem lesz annyira összecsapott a film szinkronja, mint a 2. előzetesé, mert a magyar szinkron hangokat jobban kedvelem, mint az eredeti és a német hangokat.
  HAJRÁ PINGVINEK! 🙂

 8. xx

  Én is bírom a kis csapatot, nagyon klasszak együtt és mindenre képesek. Amúgy szerintem kapcsolódik a sorozat a Madagaszkár filmekhez, mert ugyan abban az állatkertben éltek, és oda is tértek vissza, csak Alex meg a haverjai végül nem maradtak ott hanem elszöktek az orosz cirkusszal, mert a világlátás után, Alex szűkösnek érezte a helyet, a pingvinek meg nem akartak menni.

 9. ember

  De ez hülyeség
  A pingvinek a majmok, julienék és alexék is elmentek a cirkusszal
  Főleg hogy a madagaszkár pingvinjei később keletkezett mint a madagaszkár 1 de előbb mint a 3 és + ez a film semmi összefüggés egyik között nincs

 10. Planet

  Hát emberek, valószínűsíthetőleg, nem lesz 2. rész. A film 2014 egyik legnagyobb amerikai bukása lett.
  Az hogy nem fogadtak örvendéssel egy Madagaszkár filmet az amcsik, az teljesen rendben van, mivel az előző 3. film se volt kasszarobbantó a tengerentúlon, viszon egyenlőre, a bevételi szám annyira alacsony (ha jól tudom olyan 98 millió körüli egyenlőre), hogy még csak annyit se hozott mint előzmények. Sőt a TV sorozatra többen voltak eddig kíváncsiak mint a filmre.
  Természetesen ebben még nincsen benne a nemzteközi bevétel, ami valószínűleg egész summás összeg, pl. nálunk nagyon sokan kíváncsiak voltak a kis pingvinek kalandjaira, de ettől függetlenül a Dreamworks ismét veszteséges évet zárt.

  Igazán kár, mivel olvasott oldalaimon, és véleményem szerint egész jó film volt. Hogy most a marketingel volt-e a baj, vagy az emberek előítéletével, az előző filmekkel szemben, azt sajnos nem tudjuk meg.

 11. Planet

  ember:
  Nem tudom, láttad-e már a filmet, ha igen akkor tudhatnád hogy egyáltalán nem hülyeség, prímán kapcsolódik a többi filmehez, semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után.
  Ugyanis a 3. rész utáán játszódik.
  Ha nem is illene bele a többi film
  idővonalába se lenne gond igazából, mivel ez egy spin-off, akárcsak a TV sorozat.

 12. Varga Zsombor Máté

  Az így neveld a sárkányod 2 és a rió 2 után ez volt a legjobb film 2014-ben.Én komoly nem erre a jó számítottam.Az nem tetszett csak amikor a film vége felé egy olyan negyed órával amikor átváltoztak a pingvinek az nem nagyon tetszett de jó volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.