A szállító: Örökség

The Transporter Refueled

amerikai-francia akciófilm, 2015

 • magyar bemutató: 2015. szeptember 3
 • amerikai bemutató: 2015. szeptember 4.
 • rendező: Camille Delamarre
 • főszereplők: Ed Skrein, Loan Chabanol, Ray Stevenson, Radivoje Bukvic, Gabriella Wright, Anatole Taubman, Tatiana Pajkovic
 • további részek: Szállító filmek

A szállító már nem Jason Statham, de a szabályok maradtak.
Frank Martin egy újabb szállítmányra kap megbízást, de ezúttal nem egy egyszerű dobozocskát kell az adott helyre eljuttatnia, hanem néhány hölgyet, akik igencsak nagy bajban vannak.

A szállító: Örökség előzetes:

6 hozzászólás a(z) “A szállító: Örökség” bejegyzéshez

 1. Sultan

  Attól még, hogy nem Statham játssza, lehetne adni egy esélyt.
  James Bondból is van vagy 100, meg egyébként is a rebootok korszakát éljük.

 2. RamTamTam

  Nekem nem Statham hiánya az aggasztó, hanem az, hogy a személyi változáson kívül nem fog semmi újat hozni a sequel újraindítása. A plot koncepciója nagyon ismerős egy korábbi epizódból (okés, 1 helyett lesz 3-4 bikinimodell; na bumm!) nem beszélve arról, hogy az már akkor is tucatsztorinak számított.

  Vicces, hogy az amerikai akciófilmek nem igazán tudnak mit kezdeni a női karakterekkel; vagy sablonosra sikerülnek, vagy hiteltelenek lesznek. A képregényfilmekben is visszaköszön ez a probléma (pedig a képregényekben nagyon is jól sikerült elfogadtatni a közönséggel), ahol – ugyebár – globális léptékkel gondolkodva építenek fel egy-egy forgatókönyvet. A “szimpla” akciófilmekben – szerintem – már feladták az akcióhősnő karakterével való játszadozást… no mindegy.
  Csalódjak a filmben kellemesen! 🙂

 3. Spiclike

  Jason Statham nem játszik benne, így pedig számomra érdektelen az egész film. Jason Statham a mozgató rugója a filmnek nélküle nem lesz nagyon népszerű. 😛

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.