A szomszéd fiú

The Boy Next Door

amerikai thriller, 2015

 • magyar bemutató: 2015. március 26.
 • amerikai bemutató: 2015. január 23.
 • rendező: Rob Cohen
 • főszereplők: Jennifer Lopez, Ryan Guzman, John Corbett, Kristin Chenoweth
 • gyártó studió: Universal Pictures

Jennifer Lopez egy anyukát alakít, akinek van egy tinédzser fia, de a férjétől külön él. Egyszer úgy hozza az alkalom, hogy az utcában élő egyik szexi középsulis sráccal összejön egy éjszakára, amit meg is bán már a másnap. Ezt a tudtára is adja a szomszéd fiúnak, de ezt nem veszi ily könnyen, mivel már betegesen belebolondult a nőbe.

A szomszéd fiú előzetes:

10 hozzászólás a(z) “A szomszéd fiú” bejegyzéshez

 1. Zombi gyilkos

  Jennifer Lopez a főszereplő akkor felejtős film lesz ez. Nem jó színész nem tud inkább úgy mondom. Eddigi filmjei kritikán aluliak. Inkább az éneklésnél kellene maradnia . Én nem engedném neki,hogy színészkedjen. Max egy zombinak alkalmaznám a The Walking Dead című sorozatban. Színészkednie nem kell elég ha simán agyon lövik benne vagy szét verik a fejét 🙂

 2. Tunyacsáp :)

  HÁHÁ 😀 Roli ezt jó értelemben írta szerintem 😀 Mekkora beszólás volt már te jó isten 😀 De amúgy fullra igaza van a zombi gyilkosnak tényleg nem tud színészkedni !!!

 3. H.Ági

  Hát gyerekek nagyon nincs igazatok…nagyon jó színésznő és a hangja is kifogástalan! És te meg szégyellhetnéd magad “zombi gyilkos”ilyet ne kívánj senkinek ha csak nem akarsz te meghalni!

 4. Tunyacsáp :)

  H.Ági ülj le egyes 😀 Értelmezni kellene amit írt Zombi Gyilkos . 3 ember nem tévedhet : ) Engem nem érdekel ki mit mond én akkor is úgy gondolom,hogy csapni való énekes és színész!!!

 5. Tunyacsáp :)

  Inkább olyan ember írjon már ide aki látta is rajtam kívül a filmet és tud is írni egy értékelést vagy csak nekünk hármunknak nem tetszett ez az undorítóan rossz film ???!!!!

 6. Anakin

  Egy szóval tudnám jellemezni: Katasztrófa! Egy forintot nem ér! Ez a film még viccnek is rossz.Kiszámítható, gyenge, gagyi. NULLA A FILM !!!!! SOHA AZ ÉLETBEN NEM AKAROM MÁR LÁTNI EZT. REMÉLEM A TV-BEM SOHA NEM FOGJÁK ADNI EZT . KRITIKÁN ALULI FILM LETT .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.