Abraham Lincoln, a vámpírvadász

Ábráhám Lincoln: A vámpírvadász 3D
Abraham Lincoln: Vampire Hunter 3D

amerikai misztikus kalandfilm, 2012

 • magyar bemutató: 2012. augusztus 9.
 • amerikai bemutató: 2012. június 22.
 • rendező: Timur Bekmambetov
 • főszereplők: Benjamin Walker, Dominic Cooper, Anthony Mackie, Mary Elizabeth Winstead, Jimmi Simpson, Robin McLeavy, Alan Tudyk, Rufus Sewel
 • gyártó studió: 20th Century Fox

Abraham Lincoln, a vámpírvadász poszterek:

Az Egyesült államok XVI. elnöke a beiktatása előtt volt egy titkos élete, mégpedig vámpírvadászként jeleskedett…

Abraham Lincoln, a vámpírvadász trailer:

további Abraham Lincoln, a vámpírvadász képek, előzetes

Abraham Lincoln, a vámpírvadász dvd és Blu-ray infók:

DVD és BD megjelenése: 2013. február 27.
A BD lemezek tartalma:

 • A film (kb. 105 perc)
 • Audiókommentár Seth Grahame-Smith író közreműködésével
 • A titkos történet
 • Látványfesztivál: Timur Bekmambetov látványvilága
 • Sötét titkok: A könyvtől a filmig
 • Vámpírvadászat: Harckoreográfia – Győzelem a vámpírok fölött, a kulisszák mögött
 • Az átalakulás művészete: Maszkok, trükkök

22 hozzászólás a(z) “Abraham Lincoln, a vámpírvadász” bejegyzéshez

 1. TONYIK

  Ha nem az alkonyat nevetségesen csöpögös témálához hasonlít akkor a vámpíros filmek elmenek.Szerintem elég jó film lessz.

 2. Balu

  Hát nekem egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet. Sőt egyenesen egy rakás Sz*r volt. Az alaptörténetet nagyon eltalálták de a rendezés nagyon ergya lett. Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a storybol.

 3. hólánc

  Ahogy a Youtube szleng mondja: Still better than Twilight.
  Őszintén szólva, számomra ez egy közepes film. Átvettem az egészet pro és kontra lényegébe egyik serpenyő se lett nehezebb a másiknál. Mondjuk ez a Fejszés cucc nagyon ötletes, elvégre az ilyen figuráknak mindig van egy TM fegyverük. Favágó szerszám, ha jól tudom most szerepelt először. Viszont ez a vámpír nem lehet vámpír farkasa dolog eléggé sántít. A vérszopók mindig is gyilkolták egymást. Ez így van rendjén, nálunk ez a természetes szelekció.

 4. kocsmatöltelék

  Húúúú ahogy az elején megláttam, hogy “The Asylum”, már kezdtem rosszul érezni magam, mert eddig az The Asylumtól jó filmet nem láttam emberek. És beigazolódott. Ez is olyan volt mint a többi filmjük: egy nagy rakás szar. Az IMDB-n 6.3-at adtak rá de szerintem elírták. 3.6-ot akartak írni. A színészek is full szarok. Az egyiken, a kékruhás 40 kilós seggfejen totál látni, hogy műbajusz meg műszakáll van. Brrhhhááááá de szar film volt basszus! Elkúrtak meginn másfél órát az életemből. Most már az életben nem nézek meg mégegy filmet tőlük az tuti.

 5. M3NYUS

  Hát tényleg egy buta film volt mondjuk nem is számítottam olyan nagy valamire, de még annál is gyengébb volt. Először is ez előtt vagy 100 filmben, ha nem volt, hogy a vámpír éjszaka ólálkodik mivel fényérzékeny és nappal megsülne naptej nélkül, alap hiba. Ez a Lincoln simán jöhetne hozzám is fát aprítani. 😀
  Nem részletezném mivel nincs mit! Buta történet, gyenge megvalósítás. Egyszer elég volt. Aki teheti szerintem most az egyszer higgyen a kritikusoknak és a pontozásnak és hagyja ki ezt a filmet, szerintem.

  kocsmatöltelék:
  Te tényleg valami mást nézhettél vagy elnézted mivel Asylum filmet soha nem adtak le a mozik világszerte (legalább is én így tudom)!

 6. kocsmatöltelék

  Kaktusz, M3NYUS

  Úúú dikkmá tényleg összekevertem, mert kaptam egy lemezt amin ennek a filmnek a címe volt, közben meg az Abraham Lincoln vs zombies asylumos produkció volt rajta, meg aztán lehet kvesebbet kéne kocsmát látogatni is 🙂 . Mea culpa, mea culpa…. Na szóval azt húztam le sorry…. közben ezt is megnéztem, nem nagy film,de egyszer meglehet nézni.

 7. Parfüm :D

  nekem nagyon tetszett ez a film rengeteg vámpíros film létezik ez kicsit másmilyen és ez tetszett nekem annyira 🙂 mondjuk azt nem igazán értem hogy miért pont Abraham Lincoln? ennyi erővel lehetett volna Kennedy elnök is 😀 lehet nem tudok eleget Lincoln-ról de azt megköszönném ha valaki választ adna hogy miért pont ő 🙂 egyébként nálam 10/10-es 🙂

 8. Astro24

  Nem rossz film. A bunyókat nagyon jól megcsinálták, a lassításokkal együtt. És ami még tetszett, hogy a végén nem csapták rá az ajtót a filmre, azaz nyithatnak a folytatás felé is ha úgy gondolják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.