Conan, a barbár

Conan, a barbár 3D  – Conan the Barbarian (2011-es film)

amerikai kalandfilm/fantasy, 2011

 • magyar bemutató: 2011. szeptember 1.
 • amerikai bemutató: 2011. augusztus 19.
 • rendező: Marcus Nispel
 • főszereplők: Jason Momoa, Rachel Nichols, Stephen Lang, Rose McGowan, Saďd Taghmaoui, Ron Perlman, Leo Howard, Steve O’Donnell
 • gyártó studió: Lionsgate

Conan, a barbár filmplakátok:


A fiatal Conan faluját porig rombolják és családját lemészárolják. A kimérai harcos bosszúéhesen tér vissza, hogy elpusztítson minden gonosz bestiát, eközben pedig részese lesz a Hyboria elleni harcoknak is.

Conan, barabár előzetes:


további Conan promoanyagok

Conan, a barbár dvd és Blu-ray infók:

DVD és BD3D megjelenése: 2011. december 8.
magyar hang: DD 5.1 (dvd és Blu-ray)
angol hang: DD 5.1 (dvd), Dts HD (Blu-ray)
A lemezek tartalma:
A film (kb. 115  perc)

20 hozzászólás a(z) “Conan, a barbár” bejegyzéshez

 1. motoros

  loool ha minden igaz itt is fél feka változtatás történt… keverék szukaffya lesz Conan? és még fele annyira sem lesz tökös mint Schwarzi? loooool

 2. ironzoltan

  Crooommm!!!!
  Ez meg mi a f…?? Ha már folytatják(?) azt hittem komolyabb lesz..az alapfilmnek volt értelme,a másiknak meg “látványa”…ezek most mit akarnak majd előadni..
  holywood???? aztán elég is lesz???
  Furcsa egy világ ez…

 3. shadowdreams007

  Az eredeti Robert E Hovard által papírra vetett Conan történetek nagyon jók, némelyikük lélegzet elállítóan fantasztikus. Olyan, amit az ember nem tud lerakni olvasás közben. Persze csak az aki szereti az ilyen típusú könyveket. Azt is tudjuk hogy Hollywood képes elrontani a jó könyvek megfilmesítését. Valószínű ez most sem lesz máshogy, bár én azért még bizakodom hogy talán mégis kellemesen fogunk csalódni. Viszont én sem ezzel a színésszel játszattam volna el Conan szerepét.

 4. lofej

  A Schwarczeneger féle Conan filmek nagyon jók,de messze nem a Howard könyvek stilusában készültek.
  Habár az alapsztorit felhasználták.Azt olvastam sajnos,hogy az új filmben sem követék Howard szellemiségét és még Shawrczi sincs benne.Meglepne,ha egyszernézzősnél több lenne a film.

 5. Ulghar

  Schwarci bácsinak nyomába nem ér ez a kölyökképű Conan, most ezt komolyan gondolták? Nem tudom olvastak e elég Conan képregényt a tisztelt rendezők/producerek mert hát bizony ez a srác még csak a közelébe sem jár annak ami azokban comic-okban látható. Conan egy őrülten kaszaboló gyilokgép, tagbaszakadt, csupa-izom barbár emberállat. ez a tag meg kb ha most kezdett el gyúrni 1 éve. na de persze lássuk majd a filmet, kíváncsi leszek!!!

 6. KE

  hát osztom az átlag véleményt ne már, szerintem a rendezők gyakorolhatnának egy kis önkritikát, arnold jó volt, passzolt a karakterhez, de ez a új csávó a trailer alapján nem alakít valami nagyot

 7. dogmeat

  ironzoltan. Az alapfilmnek volt értelme? Minden tiszteletem Swarcié, de az “eredeti” Conan az egyik legsz@rabb film amit életemben láttam. Minden tekintetben. Olvastad Robert E. Howard könyveit? Az Eredetit 🙂

 8. OFFICE

  Ma néztem meg.Egész jó volt benne a kifröccsenő vér és az enyhe brutalitás.Igen ám,de ez kevés.Elcsépelt,sablonos,unalmas,kiszámítható,nevetséges.Ezek jellemzik a filmet.Nem kell a régihez hasonlítani,mert ez nem remake,hanem újragondolás.A rendező hűebben akarta ábrázolni Conant,ahogy a regényekben szerepel.Mivel nem olvastam a könyveket így nem tudom mennyire lett hű!
  Kicsit furcsáltam,hogy ebben a filmben,nem került rabságba Conan,és Ő ölte meg a saját apját,az anyja meg belehalt a szülésbe.????Hát igen,érdekes dolgok ezek.Gyenge,az átlagos szintet épp megsúroló bukta,nem több.
  Oszt még Conan 😀

 9. Ulghar

  Azért nem lett ez olyan rossz, Conant alakító J. Momoa hozza a képregényekből is várható brutal-Conant, ez eddig ok. Viszont a sztori az bezony nem követi a Robert. E. Howard féle Conan életrajzot, ez viszont gáz. A látványvilág teljesen rendben van.
  De mivel így átírták ezért 10/9.

 10. sirmugger

  Rober E Howard zseniális könyveket alkotott egyedi világgal… Sajna a Scwarzeneggeres produkciók se értek még a nyomába se … Az uj film legalább látványban már jobb lett. látni még nem láttam de gondolom
  közepes műsor lehet.

 11. john r.

  Én is egyet értek veletek mert ez a film amit ezek csináltak ez messze sem éri utol az elsö conan a barbárt.És hogy miért hát csak azért mert ezt nem Arnold játsza és ezért szar a film.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.