Creed – Apollo fia

Creed

amerikai sportdráma, 2015

 • magyar bemutató: 2016. január 21.
 • amerikai bemutató: 2015. november 25.
 • rendező: Ryan Coogler
 • főszereplők: Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Anthony Bellew
 • gyártó studió: MGM, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema
 • további részek: Rocky filmek

Adonis (Michael B. Jordan) egy fiatal bokszoló, akinek az apja nem más, mint Apollo Creed, a volt ökölvívó sztár. A fiú sajnos nem találkozhatott apjával, mivel még a születése előtt meghalt. Mivel nagyon szeretne az apja nyomdokaiba járni, így tanítónak felkéri a nagy ellenfelét, Rocky Balboat (Sylvester Stallone).

Creed – Apollo fia előzetes

6 hozzászólás a(z) “Creed – Apollo fia” bejegyzéshez

 1. Balboa

  Sajnos a hazai forgalmazó levette a listáról a filmet indoklás nélkül. Sokak szerint a Mélyütés (Southpaw) itthoni gyenge nézettsége miatt történt meg ez.

  Vicc az egész, ez részben egy Rocky film lesz és köze nincs Jake filmjéhez, az, hogy mind a kettőben boxolnak….jön egy rossz képregény film és akkor többé már nem kapunk képregényfilmet? Mondjuk lehet, hogy kritikailag nem szerették sokan a Mélyütést, de mondjuk ha a kedves hazai forgalmazó esetleg a kinti premier után egy héttel itthon leadta volna a filmet nem pedig a kinti premier vetítés után fél év elteltével mikor kint már megjelent ergo BD minőségben lehetett tölteni (a magyar meg inkább letölti) biztos nem bukott volna ekkorát.
  Csak gratulálni tudok. 🙁

 2. creed

  Mérhetetlenül dühös vagyok és érthetetlenül állok a tény előtt, hogy nem láthatom ezt a filmet moziban. Végre egy olyan film, ami miatt érdemes lett volna beülni, ennyi év után újra látni Rockyt. Nem is értem hogyan engedhetik meg maguknak az illetékesek, hogy egy ekkora múltú film spin-offját csak úgy, indoklás nélkül ne adják le, a sok szar meg mehet persze moziban. Magyarország…

 3. Phil Necro

  Hál istennek levették ezt a fost. Már rég abba kellett volna hagyni, a legutóbbi Rocky is fölösleges volt már. Stallone nem bír magával és a pénzért gyártja a fost, a földbe döngölve a fantasztikus múltját a filmjének. Apollo fia :D.DD:D:D:D: Nagyon röhögtem mikor megláttam a címet jaj…Legközelebb meg jön a Rocky Balboa Jr. /John Rambo Jr. aztán a Rocky unokája, Apollo fiának a lány bokszolója…stb. Egy nagy rakás trágya hulladék az egész már. Mint a fostalicska Die Hard.

 4. Taurus

  Fent van, hogy január 21.-én bemutatják, igen úgy volt, hogy mégsem, de a remek kritikák alapján meggondolta magát a forgalmazó sőt, egyes értékelések szerint Szalonna fogja hazavinni a legjobb mellékszereplőnek járó Oscart! Hát hajrá!

  Phil Necro, inkább búj el te inkubátor szökevény.

 5. TOMI85

  Ez 1 igazi oscar díjas film: unalmas, vontaott valami aminek a végét várod, hogy felkellhess a tv elől.
  Nem gondoltam volna, hogy ekkora 2 óra 13 perect lehet unalmasan eltölteni, slynek sikerült ezt megmutatni.

  A rocky balboa nagyon jó volt de ez 1 iszonyú baromság volt.
  A történet jó lenne, de mostani rendezőkkel nagy baj van ha csak ilyet tudnak csinálni egy jó ötletből.

 6. Robb

  Necro!

  A filmet egyébként láttad már?
  Ha nem, és úgy írsz ilyen okosságokat, akkor csak gratulálni tudok…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.