Don Jon

Don Jon – Don Juan

amerikai romantikus vígjáték, 2013

 • magyar bemutató: 2013. október 3.
 • amerikai bemutató: 2013. szeptember 27.
 • rendező: Joseph Gordon-Levitt
 • főszereplők: Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Tony Danza, Brie Larson, Glenne Headly
 • gyártó stúdió: Relativity Media

Don Jon poszterek:

Hollywood egyik szerencseifjúja, Joseph Gordon-Levitt már így fiatalon is számos alkalmat kapott, hogy profi alkotókkal dolgozhasson és nagy filmekben szerepelhessen. Ezúttal JGL a kamera túloldalán is kipróbálja magát, mégpedig saját forgatókönyvét viszi vászonra. A történet egy egoista szexmániás srácról szól, aki egy csodálatos nő (Scarlett Johansson) hatására meg akar változni.

Don Jon előzetes:

14 hozzászólás a(z) “Don Jon” bejegyzéshez

 1. Marci66

  Joseph Gordon-Levitt nagyszerű színész és ha még ő is írta és rendezte, akkor már rossz nem lehet. Szerencsére nem az a mindennapi vígjáték lesz. Várós!

 2. M3NYUS

  JGL-t és a filmjét se kíméli a magyar szinkron.
  Nem értem miért nem tudnak egy szinkronhangnál megállni. A mindenes mondjuk lehetne Csőre (Kulcsfigura, TDKR), de Dolmány Attila (Looper) vagy Hujber Ferenc (Eredet) is jó volt. Bár utóbbi inkább ne legyen.
  Bezzeg CineFest-en feliratosan adták a mákosoknak akik már látták. 😛

 3. Tunyacsáp :)

  Tegnap néztem meg másodjára egyszer nézhetős film volt. Aha kérdésére : szerintem az nem pornós volt igazából is hanem csak egy színész 😀

 4. Tunyacsáp :)

  hehe tényleg pornós a csaj behalok 😀 Érdekes,hogy egy erotikus filmes szerepelhet egy ilyen filmben amiben nagy nevek vannak és még kettyintenie sem kell senkivel 😀 Külföldön nem hiszem ,hogy lenézik az ilyen embereket akik ebből élnek de itt Magyarországon közutálat tárgyai sajnos.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.