Dumb és Dumber kettyó

Dumb és Dumber 2: kettyó – Dumb and Dumber To

amerikai vígjáték, 2014

 • magyar bemutató: 2014. december 11.
 • amerikai bemutató: 2014. november 14.
 • rendező: Bob Farrelly, Peter Farrelly
 • szereplők: Jim Carrey, Jeff Daniels, Rob Riggle, Laurie Holden, Rachel Melvin, Kathleen Turner
 • gyártó stúdió: Conundrum Entertainment

A két tökhülye, az egyik bilihajú és a másik Backstreet Boy legújabb kalandjairól szóló filmről egyelőre csak annyit tudni, hogy készül. A Dumb and Dumber to ( azért to és nem two, merthogy tökhülyék) munkacímen futó projektben húsz év után újra útra kelnek Dumbék, mivel Harrynek tudomása lett, hogy van egy gyermeke, akiről eddig nem tudott semmit. Az első részt is jegyző rendezőpáros mellett végre visszakapjuk kedvenc főszereplőinket is, így joggal remélhetjük, hogy a 2003-as alapos mellényúlás után végre a jól megszokott és unalomig ismételt poénokat kapjuk, majd papírzacskóba csomagolva.

Dumb és Dumber 2tyó előzetes:

további Dumb és Dumber 2tyó képek
és Dumb és Dumber kettyó videók

23 hozzászólás a(z) “Dumb és Dumber kettyó” bejegyzéshez

 1. ANTIM3NYUS

  Egy 20 éves, jó filmet nem biztos, hogy el kell rontani egy folytatással. Remélem kitesznek magukért, és nem kell csalódnom.

 2. TERENSZ

  Sajnos sokszor követik el a filmes ipar világában azt a bakit, hogy sok idő eltelik egy folytatásnál.
  Így a következő addigra már nem olyan ütős vagy pedig erőltetetté válik, mert változnak az igények és a “humor faktor” is.
  Gondolok itt arra hogy pl megnéztem egy vígjátékot régebben amin széjjel röhögtem magam, míg ha megnézem manapság újra, akkor már talán mosolyra se kerekedik a szám…

 3. Joshi

  A Dumb and Dumber To ugyan még elébe néz némi utómunkának, de a készítők ( Peter és Bobby Farrelly) úgy gondolták, hogy tart már olyan fázisban a munka, hogy meg merjék mutatni néhány embernek. A reakciók láttán aztán újból fenn is akadt a szemöldököm. Hagyján, hogy egy negatív véleményt nem látni, de mindenki olyan szuperlatívoszokat használ a tweetekben, mint például: “funny as hell” (azaz pokolian vicces), vagy “freakin’ amazing” (bődületesen fantasztikus) és végül de nem utolsó sorban: “In case u forgot how brilliant Jim Carrey is when on his A game you will be reminded in November” (magyarán: ha elfelejtetted volna, hogy Jim Carrey mennyire zseniális tud lenni csúcsformában, akkor novemberben emlékeztetve leszel).

 4. Atis

  Az első rész nagy rajongója voltam.

  A második rész számomra nagy csalódás volt.
  Obszcén közönséges poénok.Az első részt meg sem közelíti.
  Atis

 5. Valaki

  Nem olyan vészes, de az első részt valóban nem közelíti meg. Kissé erőltetett poénok vannak benne. Egyszer mindenképp meglehet nézni, de ennyi. Egy kicsit én is többre számítottam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.