Fékezhetetlen

Fékezhetetlen – Lawless

amerikai filmdráma, 2012

 • magyar bemutató: 2012. szeptember 13.
 • amerikai bemutató: 2012.augusztus 29.
 • rendező: John Hillcoat
 • főszereplők: Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jessica Chastain, Jason Clarke, Guy Pearce, Gary Oldman, Mia Wasikowska, Dane DeHaan
 • gyártó studió: The Weinstein Company

A történet a nagy amerikai szesztilalom alatt játszódik, és a Bondurant-testvérekre koncentrál, akik annak idején saját illegális alkohol bizniszt építettek ki.

Fékezhetetlen előzetes:

Fékezhetetlen dvd infók:

DVD megjelenése: 2013. január

5 hozzászólás a(z) “Fékezhetetlen” bejegyzéshez

 1. yumi

  érdekes film, mert körbelengi az igaz történet varázsa, és ettől a keményebb jeleneteknél rendesen felszisszen az ember. a színészek egyszerűen zseniálisak. jó ritmusa van a filmnek, a vége pedig tökéletes lett.

 2. ftomi6

  nagyon jó film, csupa zseniális színész 1 helyen, jó story, csak 1 valamit nem értek, az oké, hogy “legenda” szerint legyőzhetetlenek a Bondurantok, és ezt azért igazolták is főleg Forrest, de ha most a józan ész keretein belül maradunk és mint azt tudjuk nem 1 sci-fi filmet néztünk, akkor hogy élte túl a torok átvágást? Én először arra gondoltam hogy a hideg(hó) miatt az erei összeszűkültek és nem vesztette annyi vért, de akkor is amíg a csaj vissza ér a 2 csávó elintézi és a kis törékeny nő berakja az autóba azt a nagy darab embert és beviszi a kórházba ami 20 mérföldre volt, annyi idő eltelik, hogy ha -50 fok van is elvérzik, félre értés ne essék nem a filmet kritizálom, sőt a filmbe szerintem ez a jelenet nagyon is jó, csak laikusként kíváncsi vagyok hogy van-e annak bármi létjogosultsága hogy ezt túlélje(a fentebb leírt elméletem hogy hogy élhette túl is pusztán józan paraszti észből ered)!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.