Halálfutam 3

Halálfutam 3 – Death Race 3

amerikai akciófilm, 2012

 • magyar bemutató: 2012.
 • amerikai bemutató: 2012.
 • rendező: Roel Reiné
 • főszereplők: ?
 • gyártó studió: Universal Pictures

14 hozzászólás a(z) “Halálfutam 3” bejegyzéshez

 1. M3NYUS

  Olvastam, hogy lesz de csak DVD-n s BR. fog kijönni 2012 avagy 2013. Szerintem nem kéne erőltetni. Első überzsírkirály film volt Stathammal, második rész na az meg über szar volt,egyedül Luke Gloss-t sajnáltam, lehetne már egy normális filmje.

 2. Murmunc

  Egyet értek a második rész nem kellet volna, vagy legalább is agyalhattak volna még a forgatókönyvön minden esetre kíváncsi vagyok ebből mit hoznak ki !!

 3. vincze1211

  hát én pont az ellenkezőjét mondom. a 2. rész sztem sokkal jobb lett, mint az első. Jó, nem Statham játszotta a főszerepet, de nekem nem is hiányzott. szerintem ez a rész kellett, és nagyon jól összehozott film lett, még ha csak dvdre adták ki. szal hajrá srácok a 3. résszel. Am ismét Goss lesz a főszereplő, szal barátkozzatok meg a csávóval

 4. Pepe gs

  Igy van ahogy mondjátok a 2-rész sokal jobb volt és ez a föszereplövel volt a legjobb de jolenne velle is fojtatodna meg jolenne ha mozibe elgezdenétek jácani lehetöleg szinkronosan de lehetöleg ebbe az év be mert ez a film nagyon jo és izgalmas!!

 5. Chucky

  Szerintem az első jobb volt, de a 2. rész sem lett rossz. Igaz, hogy nagyon látszik, nem adtak bele mindent, de így is jól sikerült. Legalább kaptunk egy Frankenstein háttértörténetet. Kíváncsi vagyok mi takar az “Inferno” alcím:)

 6. joZ

  Hat szerintem mindkét rész ott volt bár nem értenem h játszana goss főszerepet a harmadik részben mivel az első úgy kezdődik h meghal…. Ha csak nem egy köztes részt készítenek el…

 7. M3NYUS

  Nem tudom mit esztek a második részben.
  Tele volt vágási hibával mintha egy kisiskolás vágta volna meg a filmet a Windows Movie Maker-el.
  Szereplőket nagyjából eltalálták, zene ugyan az (max. 1-2 kivétel), sztori úgy ahogy elfogadható.
  Többet is ki lehetett volna belőle hozni, de mivel “Direkt to DVD” volt az egész project gondolom annyira nem foglalkoztak vele és akkor már most leírnám, hogy a 3. rész is dettó ilyen lesz.

 8. Santi Jose

  Szerintem mind a 2 rész nagyot ott van!
  A másodikal sincs semmi baj mert a sztorija rohadtul jóó!
  Ha lesz 3. rész akkor szerintem az első és második rész közti időröl szolna..bár az nem lenne jo mert ott nem lenne csattanó..

 9. Pedropeti

  Csatlakozom azokhoz akiknek az elsö rész tetszett inkább,na nem azért mert az egyik kedvenc szinészem a Statham hanem mert Qrva jo volt a szereplö összeállitás meg a történet. A második rész csak kibontotta az elsö résznek az elözményeit. Nem mondom azt hogy a második rész nem volt jo de az elsö sokkal jobban tetszett.

 10. fecni

  Ha lehet ne nézze meg senki, kivéve ha akar még erőszakot. Van aki baszni akar benne, valaki baszik is de meghal, és van egy kedvelt rain man figura, de hát azt már sokan eljátszották még jobban is. Nos az esőembernek van rgy jelenete amikor megvilágítja a futamok történelmi hátterét csakhogy akihez beszél azt nem érdekli. Hollywoodnak jobb ha elfelejtünk mident ami a történelemhez kapcsolódik, suggalják ezt máshol is

 11. M3NYUS

  Hát nem hittem volna, de ez bejött!
  Persze B kategória, de másodiknál sokkal, de sokkal jobb lett. A sivatagos versenyek jók, zene (többsége Celldweller) ismét ütöttek, a sztori szinte ugyan az, DE a végén lévő csavar a legjobb az egész filmben!
  Azt hittem, hogy elbaszarintják majd és olyan lesz mint a második, de nem. Megleptek. 😀

  Első rész: 8/10
  Második rész: 4/10
  Harmadik rész: 7/10

 12. LeoFan

  Sokan szidták de jó volt ez is meg az első rész is.
  A második gyengécske volt de hát mit lehet tenni.
  Paul W.S Anderson jókat csinált és írt.
  Milla Jovovich azért belefért volna.

 13. SpillerD

  Szóval a film sztori ebben a sorrendben van: Halálfutam 2,Halálfutam 3,Halálfutam 1!
  vagyis az 1 elején a 3-omban megismert új főnök hal meg 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.