Ha/Ver

Haver – Ha-Ver – Kick-Ass

amerikai akciófilm/vígjáték, 2010

 • magyar bemutató: 2010. június 17.
 • amerikai bemutató: 2010. április 16.
 • rendező: Matthew Vaughn
 • főszereplők: Nicolas Cage, Aaron Johnson, Lyndsy Fonseca, Mark Strong, Christopher Mintz-Plasse, Chloe Moretz
 • gyártó studió: Lions Gate Films
 • további rész: Ha/Ver 2

Ha/Ver – Kick-Ass poszterek:

további Ütös Kick-Ass plakátok

A képregényeken felnőtt Dave a világon kíván változtatni, és ezért felcsap önjelölt álarcos szuperhősnek, igaz különleges képességek nélkül. Varr is magának egy gúnyát és az éjszakának neki is indul. Az akciói sikeresnek mondhatóak, aminek híre megy, és így felbuzdít egy pár igazságérzetű emberkét, akik ugyancsak csapatostul jelmezbe bújva a város gonoszai ellen szállnak harcba.

HaVer előzetes:

még több Kick-Ass előzetesek

Kick-Ass – Ha/ver dvd infók:

DVD megjelenése: 2010. szeptember 22.

magyar hang: Stereo
angol hang: DD 5.1
lemez tartalma: A film (kb. 113 perc)

12 hozzászólás a(z) “Ha/Ver” bejegyzéshez

 1. thomasso

  Véééérgagyi!

  Az internetes hype felnyomta a filmet az egekig, mindenkiben nagy a várakozás, közben egy rakat lókaki az egész. Sok a moralizálás a filmben, kevés a true akció, a trailerben ellőnek jónéhány dolgot. Ez bizony kevés volt.
  Mozijegy árát SEMMIKÉPPEN nem éri meg, tékából kivenni talán pár whiskey mellett, mert ez a film kőkemény bukás.

 2. Feri

  Igazából nem rossz film, nagyon is reálisnak próbálja bemutatni az élet ezen oldalát. A főszereplő valóban nem hősnek való, de sikerült kihozni belőle a legtöbbet. Enyhe túlzások vannak a filmben, (mondjuk az utolsó 10 perc) de amúgy ebben a kategóriában ez a film az abszólút első.

 3. FF_OO

  Szerintem nagyon nagy film, és megéri a mozijegy árát. Én jókat nevettem rajta és egész élvezhető volt. Akció meg van benne, pont annyi, amennyi kell. A főszereplő pedig direkt olyan kis gagyi.. Szerencsére nem csinálták meg azt, hogy a főszereplőből igazi szuperhőst csinálnak, annyit hoztak ki belőle ami éppen elég.

 4. ZalyBarzini

  Ez egy nagyon jó film,a poénok jók,és ahol akció volt,az általában izgalmas volt.Szerintem.És jól oldották meg,azt hogy élethű legyen,és nem sablonozták le,hogy a film végén a főszereplő a város megmentője legyen.Van a filmben elég szép számmal brutális jelenet is,bennem leginkább Hit Girl első megjelenése maradt meg.9/10

 5. RH

  Nekem nagyon tetszett,a kedvenc filmjeim között van.Minden jól meg van benne csinálva,és valóban minél élethűbben próbálják bemutatni.Nem olyan mint a pókember ,hogy megcsípi egy pók és ott keménykedik.Alig várom a fojtatást!

 6. pablo_c

  említik páran, hogy vannak benne jó poénok. kettőt írjon már le valaki, mert én rohadtul nem vettem észre. ez a film egy rakás szar. akinek meg tetszett, annak inkább ajánlanám pl. hannah montana-t! abban gondolom olyan poénok vannak, mint egy scary moovie-ban!!

  pff…pöcsök

 7. RH

  Mindenkinek más az ízlése,nekem ez jön be,neked meg más.Csak szólok szerintem egyáltalán nem olyan mind a scaty moovie,vagy az ilyen parodizálások.Szerintem az év egyik legjobb filmje.Akinek nem tetszik annak egészségére.

 8. pablo_c

  tisztelt RH!
  senki sem hasonlította a filmet a scary moovie-hoz. én azt írtam (lefordítom), hogy ha ebben voltak jó poénok, akkor egy hannah montana filmben akkora poénok vannak, mint a wayans testvérek filmjeiben. így remélem érthető.

  akkor tudnál írni 2 jó poént?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.