Ízek, imák, szerelmek

Ízek, imák, szerelmek – Eat, Pray, Love

amerikai dráma, 2010

  • magyar bemutató: 2010. október 14.
  • amerikai bemutató: 2010. augusztus 13.
  • rendező: Ryan Murphy
  • főszereplők: Julia Roberts, James Franco, Javier Bardem, Viola Davis
  • gyártó studió: Columbia Pictures

Liz Gilbert (Julia Roberts) életében megvolt minden, de a válása után teljesen más úton kezdett járni. Elindult a nagyvilág felé, és olyan országokban fordult meg, mint Olaszország, India vagy Bali, ahol az élet további csodáit sikerült felfedeznie.

Ízek, imák, szerelmek előzetes:

Ízek, imák, szerelmek dvd és Blu-ray infók:

DVD és BD megjelenése: 2011. február 9.
A lemezek tartalma:
A film (kb. 140 perc)
Ryan Murphy utazása az Ízek imák szerelmekkel

Egy hozzászólás a(z) “Ízek, imák, szerelmek” bejegyzéshez

  1. toxique

    Már az első 10 perc után a “De Borzasztó” családfa jutott eszembe. Aki szereti az értelmetlen érzelmek és élettelen konfliktusok világát, annak bejöhet. Bár a csajom szerint is cinkes a mozi – úgyhogy nem biztos, hogy sikert aratsz, ha elkíséred a barátnőd a vetítésre.

    Nagyjából a “Levelek Juliától” képi világa és fordulati elemei (vagyis az unalom) csilicsálé módon belehúzva a Vicky,Christina,Barcelona történeti vázába (ami azért Allen rendezésében nem volt rossz), keletiességgel fűszerezve – és még elnagyoltnak is érződik (pedig; nem 10 percig tart). A kedvesem még 6 másik filmet tudott kapásból említeni, ahonnan a különféle elemek kiollózásra kerültek (pl.: Rebound – ami egy kifejezetten jó romantise), de ez már mindegy is. Nálunk ez a film elégtelenre vizsgázott…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.