Jack Reacher 2: Nincs visszaút

Jack Reacher 2: Never Go Back

amerikai akcióthriller, 2016

 • magyar bemutató: 2016. október 20.
 • amerikai bemutató: 2016. október 21.
 • rendező: Edward Zwick
 • főszereplők: Tom Cruise, Cobie Smulders, Robert Knepper
 • gyártó studió: Paramount Pictures

Lee Child könyvéből készült 2012-es Jack Reacher film nem rengette meg a pénztárakat, de a nyomozós thriller mégis kaphatott egy esélyt egy folytatásra.
Reachernek a volt nyomozóegységének a tagjait kezdik el gyilkolni. Az első számú gyanúsított a mostani vezető, Susan Turner, de Jack ezt nem hiszi el, és egy saját nyomozásba kezd, hogy bizonyítsa a nő ártatlanságát, és fényt derítsen az igazságra.

Jack Reacher – Nincs visszaút előzetes:

6 hozzászólás a(z) “Jack Reacher 2: Nincs visszaút” bejegyzéshez

 1. freak90

  Legutóbbi Mission Impossible óta, mintha Cruise megérett volna a jó filmekre, pörgős, kicsit mainstream, de mindig van benne 1-2 jó poén és új dolog. A szinkron hangja viszont elég gagyi…

 2. Tomi

  Tavaly a Mission Impossible 5 bemutatója idején Rékasi Károlynak motor balesete volt, emiatt egy másik kollégája ugrott be, emiatt volt az, hogy nem a megszokott hangján szólalt meg Ethan.

 3. Querocha

  Gyugyu
  Tudom h Rékasi nem halt meg. Csak azt írtam, h hiányozni fog a szinkronhangja ennél a filmnél. Te vagy az értetlen okostojás 😀 Egyébként végül mégis Rékasi lett Cruise szinkronhangja. És jó a film, én már láttam.

 4. RamTamTam

  A “szokásos” Tom Cruise akciómozi. Semmi új nincs a nap alatt, lehetne akár a Mission Impossible X is. Egy újabb epizód Ethan Hawk / Jack Reacher életéből. 🙂
  Ellenben… Cruise filmjei legalább minőségi akciómozik, így aki a műfajt szereti, az nem fog csalódni ebben sem! Még a barátnőd is ki fogja bírni duzzogás nélkül :).
  Nekem tetszett. Egy mozizást megér!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.