Joker

Wild Card

amerikai akció-thriller, 2015

 • magyar bemutató: 2015. január 29.
 • amerikai bemutató: 2015. január 30.
 • rendező: Simon West
 • főszereplők: Jason Statham, Stanley Tucci, Sofia Vergara, Jason Alexander, Davenia McFadden, Max Casella
 • gyártó studió: Lionsgate

Nick Wild (Jason Statham) Las Vegas kaszinóiban biztonsági őrként dolgozik, de van egy kis szerencsejáték függése, ami miatt sokszor pénzügyi problémái akadnak. Ráadásul egyik barátján megesik a jó szíve, így belekeveredik egy kis zűrbe, ahol a másik oldalon egy helyi maffiózó önelégült fiacskája áll.

Joker előzetes:

5 hozzászólás a(z) “Joker” bejegyzéshez

 1. Vasember

  Ez a film egy Jason Statham féle tucatgyártmány. Ilyen volt pl. Kolibri Kód és a Blitz. Egyszer nézhetős akciófilmek. Semmi több!!! Viszont,hogy ha ez olyan lesz mint a Harcban Élve Stathammal vagy a legutóbbi Feláldozhatók film akkor iszonyat pocsék lesz. Jason-t pedig nem értem miért ment át a Vígjáték kategóriába a Magyarországon forgatott filmjére gondolok.

 2. planet

  Már nem azért, de a Kolibri-kód egyáltalán nem 1x nézhető és a Blitz sem, abba én Stathamtől a Parker c. filmjét tenném…. és szerintem ez inkább arra hajaz sajnos..

 3. Anakonda

  Én moziban néztem meg ezt a valamit. Nagyon rossz filmje lett Stathamnak ÚRISTEN KÉREM VISSZA A MOZIJEGY ÁRÁT !!! Alig volt benne akció verekedős jelenet. Mintha a rendező nem tudja volna eldönteni,hogy most mit csináljon akciófilmet vagy melodrámát . Alig volt benne verekedős jelenet max 4 volt benne nem több. A filmet nem ajánlom senkinek sem nagyon rossz undorító valami lett ez. Az előttem szólóknak valamilyen téren igaza van. Nagyon Rossz filmek lettem Stathamtől a Parker,Harcban Élve meg ez a valami. Blitz meg Kolibri kód nézhető sokkal jobbak mint ez a Joker című baromság. Mondjuk személy szerint én is azt mondom,hogy a Blitz meg a Kolibri kód egyszer nézhetős kategória.

 4. Jani

  Szerintem a Kolibri-kód nagyon szar.Telefonon rendeltem jegyet a filmre,azt gondoltam h majd nagyon sokan lesznek,es nem lesz hely a moziban.1 haverommal mentunk el a vetitesre.Rajtunk kivul nem volt ott senki.Utolag mar ertettuk h miert is.Mert annyira szar volt.Csak ketten voltunk az egesz film alatt.. Mar azon gondolkodtunk mi is h ott haggyuk,es kijovunk..annyira szar volt..nagy csalodas volt ez a film.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.