Mission Impossible 5: Titkos nemzet

Mission: Impossible 5 – Rogue Nation

amerikai akciófilm, 2015

 • magyar bemutató: 2015. augusztus 6.
 • amerikai bemutató: 2015. július 31.
 • rendező: Christopher McQuarrie
 • főszereplők: Tom Cruise, Simon Pegg, Jeremy Renner, Alec Baldwin, Ving Rhames, Simon McBurney, Rebecca Ferguson
 • gyártó studió: Paramount Pictures
 • további részek: Mission Impossible filmek

A harmadik résszel azt lehetett hinni, hogy kifúj a Mission Impossible mozisorozat, de 2011-ben a Fantom protokollal újra szárnyra kelt, és a legjövedelmezőbb részé vált. Az ötödik rész így azonnal zöld utat kapott, a rendezői székbe Christopher McQuarrie ülhet, akit Tom Cruise hozott magával az előző közös munkájuk, a Jack Reaceher kapcsán.

Mission: Impossible 5 előzetes:

további Mission Impossible 5 videók

20 hozzászólás a(z) “Mission Impossible 5: Titkos nemzet” bejegyzéshez

 1. Tita

  8, 10, 12…100 addig lesznek újabb- és újabb részek, míg Tom Cruise el nem patkol???? Ultragáááz ez is csak olyan lesz, mint a Die Hard 875.része….

 2. Alex

  Kedves Tita!
  Nem Tom Cruise lesz a köviben, hanem Jeremy Renner. A 4. résszel előkészítették neki a pályát. Cruise valószínűleg főnök lesz, így ő majd a háttérbe vonul.

 3. ftomi6

  egyszer minden film nézhető, és lehet jó, sőt jobb is mint amilyennek vártad/od, de rosszabb is, de az hogy valaminek a 88. része van az valóban ad némi negatív alaphangot a filmre nézve(Fűrész, Végső Állomás, Die Hard, Halálos Iramban), ezek és a többi amit most nem írtam le, mind jó filmek voltak, némelyikben még komolyabb mondanivaló is volt, csak egy idő után lerágott csontnak, unalmasnak tűnik és elveszik a varázs.

 4. M3NYUS

  Hát nekem a 4. rész nem jött be, csalódás volt, de remélem a következő majd jobb lesz….ha lesz!?

  ftomi6 jól mondja, jönnek az új részek, csak húzzák a bőrt és egy idő után elveszik a varázs.
  Valahol egyszer meg kell állni!

 5. karcsi12

  De jó! Én már nagyon várom. Nekem a 4. rész tetszett a legjobban, de a többi is szuper volt. Jeremy Renner és a többiek is nagyon jól játszottak, és Tom Cruise még mindig nagyon jó. Szerintem aki szereti az biztos megnézi még a 120. részt is, ha megéri. XD Aki meg nem szereti az úgyse nézte meg az előző részeket se. Én szeretem ezeket a filmeket, és az 5-et is biztos meg fogom nézni.

 6. Jancsi

  Én már várom az új Mission: Impossible-t. Szerintem nagyon izgalmas volt eddig az összes része. Tom Cruise nehogy abba hagyja ezeket a filmeket. Száz évesen se menjen nyugdíjba. 🙂 Ja és karcsi12, veled még számolok >:(

 7. Alex

  Onnan kedves Amanda, hogy Jeremy Renner fogja átvenni a főszerepet a filmsorozatban. Nem véletlenül volt benne a 4. részben. A 4. rész előkészítette az új főszereplő részére a folytatást. Meg hát kell valaki IMF élére, mert ugyebár meghalt a főnök a 4. részben, és valszeg Ethan Hunt lesz majd az új főnök. De ezek még csak találgatások a fórumokon, illetve pletykák, apró hírmorzsák 🙂

 8. XYZ

  Nem az IMF igazgató halt meg, hanem a “Miniszter” (igazságügyi vagy védelmi). Egyébként valószínűleg egy idő után Renner fogja vinni a filmeket, mert Cruise is érzi, hogy ugyan még jó formában van, de az idő bizony rajta is fog.

 9. nyavalya

  Szegény Renner-el jól kicsesztek, úgy volt, hogy Tom átadja a staféta botot neki, de most újra formában van így marad aztán ez lehet később változhat, de most a Bourne-nal is odavágtak neki ugyanis Damon és Greengrass is visszatér. Ebben legalább végre újra benne lesz Rhames, igaz a 4.-ben csak a végén cameozott, de hiányoltam ahogy a 3. rész szereplőit is.

 10. RamTamTam

  Aki az előző rész szinvonalát várja az csalódni fog (az első háromét simán hozza). Az akciók látványosak, a történet pörög mint a 4hengeres S1000es blokk tiltás közelében, de valahogyan… valahogyan nem szegez bele a fotölybe. Lehet, hogy az én elvárásaim magasak, vagy túl sok klisé került a forgatókönyvbe? Nem is tudom. IMF vs. anti IMF… páhh!
  Ennek ellenére megéri a mozijegy árát!
  Cruise bácsi is megérdemel +1 házat! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.