Napos oldal

Napos oldal – Silver Linings Playbook

amerikai dráma, 2012

 • magyar bemutató: 2013. január 10.
 • amerikai bemutató: 2012. november 16.
 • magyar dvd megjelenés: 2013. május 28.
 • rendező: David O. Russell
 • főszereplők: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver, Chris Tucker
 • gyártó studió: The Weinstein Company

Pat Solatano (Bradley Cooper) az állásától kezdve a házán át a feleséig mindenét elvesztette. Nyolc hónapnyi elmegyógyintézeti lét után visszaköltözik szüleihez, hogy új életet kezdjen. Feltett szándéka, hogy visszaszerezze feleségét, és erre egy titokzatos, Tiffany (Jennifer Lawrence) nevű lány felbukkan az életében, aki felajánlja a segítségét…

Napos oldal előzetes:

7 hozzászólás a(z) “Napos oldal” bejegyzéshez

 1. Robness

  A film első fele valami eszméletlen jó volt, olyan karakterkidolgozást kaptunk a főszereplők személyében ami ritka ilyen produkciókban, bár a főszereplő személyisége kicsit talán már túl erőltetett volt, de lehetett szeretni.
  Azonban a film második fele nekem annyira kiábrándító volt és valami hatalmas csalódást okozott. Először is a rendező karakterfejlődésnek mutatta be azt, hogy a két főszereplő érdekes emberekből, unalmas tökéletes emberekké avanzsálódnak amilyenek csak a mesében léteznek, illetve a hollywoodi filmekben (persze ott szinte mindig).
  Komolyan ha már valami izgalmas és szokatlan történik egy közönségfilmben azt is el kell rontani? A másik dolog pedig az, hogy a történet is a végére annyira sablonos dolog lett…
  Így elrontani egy ilyen jól kezdődő filmet nem tudom, hogy lehet, de sajnos bennem végül nem az maradt meg, hogy milyen szimpatikus volt az első fele a filmnek, a karakterek milyen jók voltak, hanem az, hogy milyen rossz lett.

 2. Astro24

  Megnéztem ma neten, és, hogy őszinte legyek, nekem kissé unalmas volt. Viszont az alakítások annál jobbak. Tényleg megérdemelte az Oscar-t ezért Jennifer.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.