Oldboy

Oldboy (2013-as amerikai remake)

amerikai thriller, 2013

 • magyar bemutató: 2013.
 • amerikai bemutató: 2013. november 27.
 • rendező: Spike Lee
 • főszereplők: Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Sharlto Copley, James Ransone, Samuel L. Jackson
 • gyártó studió: FilmDistrict

Az Oldboy eredetileg Nobuaki Minegishi és Garon Tsuchiya Manga-trilógiájának második kötete. 2003-ban készült is belőle egy dél-koreai film Park Chan-wook rendezésével, ami igen jó kritikai eredményeket ért el az egész világon és sok filmes listán szerepel, mint a legjobb filmek egyike. E sikert látva el fog készülni az amerikai feldolgozás Spike Lee rendezésével.
A története egy férfiről szól, akit bezárnak egy szobába hosszú évekre magyarázat nélkül, majd egyszer csak szabadon engedik…

2013. október 25.
Oldboy videó

2013. október 15.
Sharlto Copley az Oldboyból:

2013. október 12.
Oldboy poszter

2013. szeptember 26.
Oldboy videó

2013. szeptember 23.
Oldboy poszter

2013. szeptember 18.
Oldboy képek és videó

2013. augusztus 21.
Oldboy filmképek

2013. augusztus 14.
Oldboy filmképek

2013. július 19.
Oldboy promokép

2013. július 10.
Oldboy előzetes

2013. július 8..
Oldboy filmposzter

2013. április 16.
Oldboy plakát

20 hozzászólás a(z) “Oldboy” bejegyzéshez

 1. ajjas

  Ez szemétség, egy jó kis távol-keleti filmet el kell szúrni az amcsiknak… jellemző, egy jut eszembe amit szintén elcsesztek azért h amcsi legyen az a taxi…

 2. Névtelen

  “kiakadtam”, “ki ne merjék már találni” “tiszta szégyen”…

  Miért is?

  Remek film és könnyen lehet, hogy a remake is az lesz. De ezek a commentek…

 3. Moriente

  A Téglából is elég jó remaket csináltak az amcsik, de a plakátot nézve ami tényleg röhej ez valszeg nem lesz valami nagy durranás.

 4. SISI

  Nem hiszem el h nincs mihez nyúli amerikában ennyire nincs téma!Az eredetit több ször is láttam mert mélyebben szán mint a többi film a feldolgozás szerintem csak felszínes lesz!Csak a főszereplőt véve alapúl B,C kategóriás filmekbenszerepel csak!És ezáltal elveszi az emberek kedvét h az eredtire időt szánjanak!AZ EREDETI FILM PEDIG EGY TRILÓGIA 2. RÉSZE!Ha vaalki okoskodni akar a komment után!

  info:

  http://filmsziget.wordpress.com/2012/01/21/oldboy-oldboy-2003/

 5. Alex

  Kedves SISI!

  Én csak annyit okoskodnék, hogy Josh Brolin nem B és C kategóriás filmekben szerepel. Mert se a Gengszterosztag, se a MiB 3 nem B és C kategóriás film. Vagy ott van még a Félszemű, vagy az Elah völgyében, vagy az Oscar-díjas Nem vénnek való vidék. Én csak ennyit tennék hozzá 🙂

 6. M3NYUS

  Múlthéten újranéztem az eredeti 2003-as műalkotást. Hát valami giga nagy extra kell ehhez a filmhez, hogy valami pozitív amcsisat mutasson az egyszer tuti. Így a trailer alapján felejthető, de várjuk ki a végét. Nemegyszer volt, hogy vagy tudta hozni az adott szintet egy amerikai remake vagy jobb is lett mint az eredeti!

 7. Hipotézis

  Hát a 2003-as műalkotás az egy olyan filmalkotás volt hogy még tíz év után is nagy filmnek tekinthető és annak is tartom.
  Mikor meghallottam hogy remakelnek hát ezt a filmet nagyon túl kell szárnyalniuk ahhoz hogy elfogadjam ugyanis 2003-as az egy brutális jó film volt és még most is az!!!

 8. Go

  Én előbb ezt láttam, aztán az eredetit! A kommenteket nem értem, mindenki leszólja, pedig nem is látta.
  Az eredeti nem tetszett, ez viszont nagyon, mondjuk az egyik kedvenc filmem a Hobo With Shotgun, ez pedig kicsit hajlik afelé!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.