Rontó Ralph

Rontó Ralph 3D – Wreck-It Ralph 3D

amerikai animációs film,2012

 • magyar bemutató: 2012. november 1.
 • amerikai bemutató: 2012. november 2.
 • magyar dvd éd BD megjelenés: 2013. április 24.
 • rendező: Rich Moore
 • főszereplők hangjai: John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer, Jane Lynch
 • gyártó studió: Walt Disney Pictures

Rontó Ralph filmplakátok:

Rontó Ralph egy gonosz figura egy számítógépes játékban, azonban ezt megelégeli és ő is a hősöknek kijáró rajongást szeretné megtapasztalni. Ezért besurran egy másik játékba, ahol hőstettet hajthatna végre, csakhogy a szokásához híven itt is elrontja a dolgokat…

Rontó Ralph előzetes:

Rontó Ralph dvd és Blu-ray infók:

DVD és BD megjelenése: 2013. március

11 hozzászólás a(z) “Rontó Ralph” bejegyzéshez

 1. butuska kutyuska

  Én tegnap néztem meg moziban.Nagyon jó volt ,és egyáltalán nem csalódtam benne.A disney megint hozta a formáját.

 2. M3NYUS

  Jó kis animációs film volt, mérföldekkel jobb mint a Merida ami nem érdemelte meg az Oscart.
  Sok ismerős arcot láttam, Bison-t a Street Fighter-ből meg Noob Saibot a Mortal Kombat-tól, Sonic-ot, stb. Inkább kapta volna ez az Oscart vagy a Frankenweenie. A ParaNorman van még hátra, de a trailer alapján még az is jobb mint a Merida.

 3. Merion

  Régebben oda voltam az egeres stúdióért, de már kezdek kinőni belőle. Húszonéves fejjel egyedül az Oroszlánkirály 1, Mulán 1, Aranyhaj tud lekötni. Mostmár nem érdekel sem az Aladdin, Herkules, sem pedig a futószallagon gyártott béna folytatások vagy a számomra különösen minősíthetetlen Hercegnő és a béka sem. Nagyon idegesít, hogy lép kettőt sok szereplő és dalra fakad. Részben ezért pártoltam
  át más stúdiókhoz. Viszont a Rontó Ralph-nak sikerült meglepnie és pozitív értelemben. Talán még van remény, hogy a Disney ne veszítse el totálisan az érdeklődésemet a meséi iránt. Tudom, hogy nem az én korosztályomnak szánják ezeket a produkciókat, de attól még vevő vagyok az igényes animációra.

 4. Vivi

  Minden mesét szívesen megnézek. 2017-et írunk most és a Rontó Ralph még mindig az első helyen van. Egyszerűen nem sikerült még mindig olyan mesét csinálniuk (vagy csak én nem láttam), ami felülmúlja ezt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.