Transformers 4: A kihalás kora

Transformers 4 – A kihalás kora
Transformers: Age of Extinction (3D)

amerikai fantasztikus akciófilm, 2014

 • magyar bemutató: 2014. június 26.
 • amerikai bemutató: 2014. június 27.
 • rendező: Michael Bay
 • főszereplők: Mark Wahlberg, Jack Reynor, Nicola Peltz, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Li Bingbing, T.J. Miller, Han Geng, Titus Welliver
 • gyártó studió: DreamWorks, Paramount Pictures
 • további részek: Transformers filmek

Michael Bay negyedjére is megkapja a lehetőséget, hogy egy Transformers mozit rendezzen, amiben elvileg egy új “történet-szál” és szereplőgárda fog bemutatkozni. Emberi főszereplőként LaBeoufnál egy rátermettebb férfi karaktert kapunk Mark Wahlberg személyében (akivel Bay a Pain&Gainnel dolgozott együtt, sőt Dwayne Johnson is felmerült mint főszereplőnek, csakhogy a Hercules film munkálatai miatt nem tudott részt venni volna a forgatáson), továbbá kapunk egy fiatal szerelmespárt is, amelyből a női karaktert Nicola Peltz játssza, akit eddig Az utolsó léghajlító Katarajaként ismerhettünk meg. Az eddigi robotok új külcsínt kapnak, új szereplőkként meg a Dinobotok érkeznek a Földre.

2014. július 2.
rajzolt poszterek

2014. június 14.

2014. május 20.

2014. május 15.
Transformers 4 magyar és angol előzetes:

2014. május 14.

2014. május 12.

2014. március 29.

2014. március 13.

2014. március 4.
Transformers 4 teaser előzetes:

2014. március 3.

2014. február 3.
Transformers 4 Super Bowl Tv spot:

2013. november 29.
Képek a forgatásról

2013. november 25.
Transformers 4 a januári Empire magazinon

2013. november 20.
Az ET magazin felvételei a Transformers 4 forgatásáról

2013. szeptember 28.

2013. szeptember 26.
Dübörög a forgatás:

2013. szeptember 4.
Transformers 4: Transformers: Age of Extinction teaser poszter:

2013. augusztus 29.
Transformers 4 chicagói forgatási képek és videók:

2013. augusztus 24.

2013. augusztus 1.
Detroiti forgatási videók

2013. július 26.
Detroiti forgatási kép

2013. július 2.

2013. június 28.

2013. június 19.

2013. június 12.

2013. június 7.

2013. június 2.

2013. május 29.
Az első képek az új autókról – a forgatás kezdetét vette az Arizona és Utah határán lévő Monument-völgyben:


2012. november 9.Transformers 4 logókép

322 hozzászólás a(z) “Transformers 4: A kihalás kora” bejegyzéshez

 1. Vajó Peti

  Anno a Tankcsapda is szóba hozta,hogy érdemes lenne elhagyni ezt a bolygót,mert felesleges itt élni,csodálom hogy ez a film ilyen mondandókat is fel mer vállalni,de itt többről is lehet szó:egyes pletykák szerint van egy háttérhatalom,ami irányítja az egész világot(üzletemberek,titkos összeesküvéses társaságok és befolyásos dinasztiák).Ez a háttérhatalom fellázadt a vallás(vagyis Isten,a teremtő) ellen,mivel nagyon gátlástalan,és egy olyan világot akar létrehozni,ahol uralma alá hajthatja a földi szolgáit,és ha űrutazásra kerül sor,akkor a földönkívüliekkel veszi fel a kapcsolatot:fontos kapcsolataik lehetnek az ufókkal,akár az űrben istenekké is válhatnak.Ha igazak ezek a pletykák,akkor a Bay lehet hogy ujjat húz a háttérhatalommal(állítólag a Stanley Kubrik is ujjat húzott a háttérhatalommal akkor,amikor elkészítette a Tágra zárt szemek című filmet,micsoda véletlen,hogy a film premierjének évében a Kubrik meghalt).

  Mondjuk a Bay első 3 Tf filmje elég gagyi volt,talán ezek után a nézők nem veszik észre a 4.rész háttérhatalom elleni mondandóját,csak nehogy a Bay ráfizessen ezzel a “merész” húzással(a pletykákat figyelembe véve)..

 2. Névtelen ember

  Úgy látszik,hogy a transformers 5-öt nem Michael Bay fogja rendezni. Kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz a transformers Michael Bay nélkül.
  cinestar.hu/cikk/transformers-uj-rendezo-utan-kell-nezni

 3. Astro24

  Egyre nagyobb rá az esély, hogy nem Bay fogja már rendezni a folytatást, hisz valahol azt is olvastam, hogy unja már, hogy mindig leszólják a filmjeit, leginkább a kritikusok. Egyrészt sajnálom, hogy nem ő fogja rendezni, hisz én csípem az alkotásait, és ha már itt tartunk, nem lehet olyan rossz rendező, ha pl. a TF trilógiáknál egyre nagyobb bevételt hoz a studionak, ami azt jelenti, hogy sokan beültek még most is a 3 rész után. Másrészt, egy kis ujdonságot hozhatnak így a trilógiában, mert így a 4. részre kissé meguntam ezt a megszokot Bay féle TF-t.

 4. Névtelen ember

  Én nem akarom,hogy Michael Bay elmennyen,mert szeretem az ő transformers filmjeit. Meg amúgysem ismerek olyan rendezőt,aki úgy tud robbantgatni,mint Michael Bay. Ha most lecserélik a rendezőt,akkor szerintem a Transformers nem lesz olyan jó,mint az előző 4 TF film. Attól félek a legjobban,hogy olyan rendezőnek adják át az irányítást,aki egyáltalán nem ért a robbantgatásokhoz.

 5. Szolnoki férfi

  Nem azért de szerintem már el van cseszve a negyedik résszel a sorozat. Nekem nem tetszett . El van b’szv” rendesen ez a negyedik rész. Első három rész kedvenc de utána pfff . Hülyeség az egész negyedik rész főleg az ötödik milyen lesz,hogy Optimusz meghal 🙁 Mi lesz legközelebb kicserélik az egész autóbotokat pápááá Űrdongónak is.

 6. Szandi

  De arról se feledkezzünk meg,hogy lehet,hogy nem Michael Bay fogja rendezni az 5.részt. Ha nem ő rendezi a TF 5-öt,akkor nem hal meg Optimusz és nem cserélik le az autóbotokat sem!

 7. Dominik Toretto

  Űrdongó de írták ott csak eltávolították vagy nem tudom mert én is olvastam ezt a bejegyzést . Lehet,hogy hülyeséget írtak az oldalon és törölték nem tudom FOGALMAM SINCSEN DE AZ A LÉNYEG,HOGY MEGÍRTÁK EZT A BEJEGYZÉST ÚGY,HOGY A SZOLNOKI NEM ÍR FORGATÓKÖNYVET ÉS NEM Ő TALÁLTA KI EZT :O WTF???!!! LOL VAN

 8. Szolnoki férfi

  Még,hogy nem írják mi Űrdugó 😀 NA Köszönöm végre valaki ennek a dolognak amit írtam utána nézett és ki is rakta ide bár ezt az oldalt még nem találtam meg amit Unicron elküldött.

 9. Cardas

  Szerintem baromság amit írnak az ötödik résszel kapcsolatban. Kezdjük ott hogy nem is Bay renedezi valószínűleg, szóval nem ő dönti el, ergo csak halandzsál. Mellesleg az olyan lenne mintha közölték volna az Avengers előtt három évvel hogy Coulson meghal benne és ezért fog összeállni a csapat…

 10. Unicron

  Bay a harmadik rész után is azt mondta hogy többet nem foglalkozik a tf-filmekkel és a stúdió csak visszarángatta a rendezői székbe

 11. szandi

  Amúgy marad az a 4 autóbot,akik a 4.részben voltak? Mert nekem nagyon bejöttek. Amúgy meg nem hiszem el,amit Bay mondott. Van az a pénz,ami miatt megcsinálja az 5.részt.

 12. Astro24

  Ha minden igaz, akkor az 5. részben Optimus meghal/bekrepál, miután megtalálta a teremtőit. És ha tényleg igazak ezek a hírek, Optimus nem fog visszatérni egyhamar a halálból…

 13. gabor

  Nem szoktam filmeket fikázni, de a 3. résszel betelt a pohár.
  A látvány oké, de egyébként.
  Gyilkolják egymást a robotok majd a következő jelenetben karc nélkül autókként gurulnak tovább. Optimusnak meg biztos van egy beépített polírozógépe. Miután péppé verték, meg átszúrták karddal ki tudja magát javítani. 5 perc alatt karcmentes.
  Egy bunyó alatt mindegyikből hullik az alkatrész, de bunyó után mégis mindegyik hibátlanul át tud alakulni. Nem akad be, nem horpad be, stb. Ugyannmáá.
  Illetve mi a francnak kell ember, meg dinó alakot felvenniük? Az autó alak még érthető, az oké. Biztos sok ember meg dinó szaladgált anno Cybertron bolygón és lemásolták. Vagy ha mindent le tudnák másolni, akkor miért nem alakul valmelyik pl. mosógéppé, vagy valami hasonlóvá? Ha a majmok bolygójára telepedtek volna be, akkor mindegyik robot majom alakot venne fel.
  Őskorból itt maradt robotok? – Mi a f@szt csináltak eddig? Rozsdásodtak? Energon meg csak egyszer kell, az elején. Utána bármeddig elketyeg vele egy robot!

  A film arról szól hogy van az az elb@szott idegbeteg gyerek, meg a nője, meg az ügyes bajos dolgaik és bármit megtesznek, hogy a robotok körbeugrálják őket. Ettől lesznek hősök, meg f@sza emberek, mi?

  Robotok nélkül egy unalmas fos lenne a film. Emberek nélkül meg f@sza lenne, de az ugye nem hoz bevételt a rendezőknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.