Transformers filmek

Transformers mozi-sorozat

Transformers: Az utolsó lovag

magyar premier:
2017. június 22.
amerikai premier:
2017. június 21.
bevételek:
összes: 605,4 millió dollár
amerikai: 130,2 millió dollár

Transformers 4: A kihalás kora

magyar premier:
2014. június 26.
amerikai premier:
2014. június 27.
bevételek:
összes: 1.087,4 millió dollár
amerikai: 245,4 millió dollár

Transformers 3

magyar premier:
2011. június 29.
amerikai premier:
2011. június 28.
bevételek:
összes: 1.123,7 millió dollár
amerikai: 352,4 millió dollár

Transformers 2

magyar premier:
2009. június 24.
amerikai premier:
2009. június 24.
bevételek:
összes: 835,3 millió dollár
amerikai: 402,1 millió dollár

Transformers

magyar premier:
2007. július 3.
amerikai premier:
2007. július 3.
bevételek:
összes: 708,3 millió dollár
amerikai: 319,2 millió dollár

18 hozzászólás a(z) “Transformers filmek” bejegyzéshez

 1. Denus

  Tamás: regisztrálj egy torrent-oldalra. Tucatnyi változatban le lehet szedni (BluRay, dvdrip, divx, BRrip, mozis, Imax, rendezői, stb…).

 2. Miss Nikeekeh

  Rossz hír srácok. A 3. részben nehm szerepel Megan Fox. =/ Éhn chak azért bánom mert sztem mint Shia Labeouf,úgy Megan Fox ish ugyanúgy a filmhez tartozik. Szal ez sztem nagy butaság volt Michael Bay részéről. Azért várom a 3. részét hátha mégse… 😀 😀

 3. M3NYUS

  Úgy megnézném mind a 3 részt csak eszembe jut, hogy benne van az az idegesítő kis hülye gyerek aki rohadtul irritál és már is elveszi a kedvemet az egésztől.
  Talán az első részben nem volt annyira idegesítő, de a többiben legszívesebben agyonvertem volna.
  Ha más játszotta volna el az ő karakterét sokkal jobb lett volna, de így….az meg rohadtul nem élvezetes, hogy mindig túllépem/túltekerem azokat a fölösleges, idegesítő részeket amiben ott bohóckodik.
  Annak örülök, hogy a 4. részben nem ő lesz hanem Statham…elvileg. Felőlem jöhet más a helyére csak ő ne legyen benne mert egy ultraszar színész és idegesítő.
  Na meg Megan Fox lecserélése is teljesen fölösleges volt.
  Le nácizte a rendezőt meg: “Ő nem csak a testével akar szerepelni hanem a színészi tehetségével”.
  Ja, rohadtul tud a csaj, a TF filmek előtt ismeretlen volt utána meg szinte csak Oscar díjas alkotásai meg szerepei vannak.
  Ez a modell csaj aki a 3.-ban volt….inkább hagyjuk. Kb.: Olyan mint a Csatahajóban Rihanna.

  🙁

 4. Richardo

  Nekem ez az a sorozat, ami egyáltalán nem jött be.Az egyes tetszett valamennyire, a második jónak indult de a közepefelétől katasztrófa lett, a harmadik meg totálkáros volt.
  Nem értem, minek akarnak 4est is, ha már a hármas is ultraszar volt.Ja, de csakis a pénzért…

 5. Alex

  Richardo: nem kell megnézned. Ennyire egyszerű. Igen, és a harmadik nem véletlenül hozott annyit a konyhára, mert sz*r volt.

 6. Richardo

  Igen, ha nem nlzem meg nem is derül ki, hogy szar igazad van, nagyon inteligens vagy.Megnéztem mert jónak mondták, annak idején a rajzfilm is tetszett…
  Igen, nem azért hozott annyit a konyhára, mert jó lett volna, hanem mert csomóan bementek a moziba várva a csodát, vagy csak a látványér.Igenis, ez egy látványfilm, többetnem tudtak kihozni belőlle, ha már szarul van megcsinálva, legalább a látvány legyen jó…

 7. MarvelMania

  A főszereplő qva idegesítő, ha rá gondolsz (fogalmam sincs hogy hívják)nem tom minek kellett ilyen f@szfej sietős gecyre csinálták :((
  a negyedikbe remélem nem lesz benne :PP

 8. Tomi

  Shia LaBeouf-nak hívják a főszereplőt amúgy meg 1 kattintás után te is rá jöhettél volna 😀 ha meg ha nem tetszik a film, akkor minek írsz róla?!! xD

 9. steve

  Teccik a trailer csakaz a bajom hogy egy régi szereplö sincs. Szerintem a transformerses humor se lesz benne. Mark walhberget meg amúgy se szeretem. Remélem lesz egy második trilógia. Rohadtul jó filmek!

 10. Thomas

  Ezen a szérián már semmi sem segíthet! Az utolsó rész másolta a másodikat, és a harmadikat! Gyakorlatilag képtelenek írni hozzá egy jó storyt, így csak a CGI látványra épül minden, ami nem mutat újjat, mert előzőleg már láthatóak voltak ugyan olyan akciók, mint a széria elején! Akkor még jólnézet ki, de az utolsónál már unalmas, mert valami pluszt vártam, amit nem nézőként nem éreztem, ez pedig baj! Minden új résznél új karaktereket, és jól megírt storyt várnék, de lejtmenet van! Ez már a bevételi mutatok is erről tanuskodnak! Az utolsó etap bukta!

 11. Katona Mátyás

  Én várom a folytatást, meg elvileg űrdongó spinoff is lesz.
  Nem volt rossz az 5, bár tényleg többet vártam….

  Más rendező lesz a következőben, talán olyan aki nem arról híres hogy mindent felrobbant…. Kíváncsi leszek miben fog változni az egész! Ha az még roszabb lesz és 2.probálkozásra is az lesz akkor tényleg kár…

  Az én kedvencem a 3. rész volt, ott tetőzőtt nálam az akció, látvány, sztori együttes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.