Transformers 5: Az utolsó lovag

Transformers: The Last Knight (3D)

amerikai fantasztikus akciófilm, 2017

 • magyar bemutató: 2017. június
 • amerikai bemutató: 2017. június 23.
 • rendező: Michael Bay
 • főszereplők: Mark Wahlberg, Jerrod Carmichael, Isabela Moner, Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Laura Haddock, Tyrese Gibson, Santiago Cabrera, Liam Garrigan, Stanley Tucci
 • gyártó studió: Paramount Pictures
 • további részek: Transformers filmek

Mindig az volt, hogy Michael Bay felhagy a Transformerekkel, de már az ötödik résznél tart. Továbbra is nagy harcokat vívnak majd itt a Földön az Alakváltók, de mivel mára majdnem az egész bolygót végigjárták, így még jobban megpróbálnak a történelembe is visszanyúlni.

Transformers: Az utolsó lovag előzetes:


43 hozzászólás a(z) “Transformers 5: Az utolsó lovag” bejegyzéshez

 1. Reni

  Sziasztok! Nem birom már ki várni a transformers 5. részét. Kérem aki csinálja a filmet,ne 2017-be legyen hanem 2016-ba. De ha 2016-ban nem lesz akor legyen 2017-be csak ne június 23-kán legyen.Hanem minél előbb. Kérem már nagyon várom az 5. részt. 🙂 🙂 🙂

 2. Barbara

  Én nagyon imádom a Transformers mindegyik részét láttam már és ezerszer meg néztem őket és már nagyon várom már az 5. részét.

 3. Lori

  Nagyon imádom a Transformers filmet legalább egymilliószor megnéztem mindegyik részét. De aligvárom az 5. részt de kérema rendezőt hogy ne tartson sokáig!

 4. Névtelen

  Imádom a Transformers de nem hiszem, hogy Optimus fővezér leszurja ürdongot. Úgyhogy türelmetlenül várom a Transformers 5 kérem a rendezöt, hogy siessen

 5. Sawyer

  Jó lenne, ha Bay visszatérne az akciófilmekhez, mert ezek a tranformers fosok nagyon gagyik. El sem hiszem, hogy van erre közönség 4 rész után, bár a mai igényeken már nem is lepődök meg.
  Hol van már a Bad Boys, Armageddon, A szikla…

 6. kurtofsky95

  Az első 3 rész nagyon tetszett. A 4. nem annyira. Maximum a csata jelenetek meg a transformium, Viszont az 5.-ket várom. Bár azt kell mondanom hogy ebből többet már nem igen lehet kihozni.

 7. titok

  Sokkak szerint az első 3 rész a legjobb ez igau na de vajon miért SHIA LABEOUF (Sam) ő ennek a kulcsa állitolag az 5. Részbe is benne lesz szerintettek?

 8. Sylvester

  Nemtudjátok mit néztek….Minden filmnek van értéke mondanivaloja.
  Ez nem csak egy film,hanem a Transformers és remélem lesz még belőle pár rész.Megunhatatlan,sokkal több mondanivalója van.összetartásról,bizalomrol,idegen technologia harcol az emberek oldalán.Ez a technológia nem biztos,hogy nincs jelen a földön.
  Persze Michal Bay agyszüleménye de senki sem tudja hogy vajon alapja van – e.

  Pl.Texaszi láncfűrészes( igaz történet)
  Mary Rose ( igaztörténet)

  Vagy a világban 2 éve hallható hangok az égből az valóság de vajon honnan és miért hallhattuk !?

  Mielőtt valamiről azt állitjátok,hogy mese …..
  Nos

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.