Tron filmek

Tron mozisorozat

Tron 3

magyar premier:
?.?.?.
amerikai premier:
?.?.?.
bevételek:
összes: ?? millió dollár
amerikai: ?? millió dollár

Tron 2 – Örökség

magyar premier:
2010. december 16.
amerikai premier:
2010. december 17.
bevételek:
összes: 400,1 millió dollár
amerikai: 172,1 millió dollár

TRON, avagy a számítógép lázadása

magyar premier:
1988. szeptember 22.
amerikai premier:
1982. július 9.
bevételek:
összes: 33,0 millió dollár
amerikai: 33,0 millió dollár

12 hozzászólás a(z) “Tron filmek” bejegyzéshez

 1. FLYNN 19

  Aki még emlékszik az első és második rész (valóvilágban lévő) jeleneteire, és már várja a harmadik részt, annak figyelmébe ajánlom a Tron the next day (10 és fél perces) videót. Ez a valóságban játszódik, nem a számítógépes világba. Leginkább Bruce Boxleitner (mindkét részből), Dan Shor (első részből) és Garret Hedlund (második részből) szerepel benne. A google-ön keressétek, ne a youtube-on. Én magyarul nem találtam meg, csak angolul. Remélem megtaláljátok ezt a videót akár angolul, akár magyarul. Csak hogy tisztában legyetek azzal hogy ez melyik videó (mert vannak hasonló videók is ezzel a címmel), mutatja benne az évszámokat 1989-2009-ig és azokhoz az évekhez vannak hozzá jelenetek, és azok így összefüggnek. Aztán a legvégén kiírja azt hogy Flynn Lives. Ez nem egy kamu fan made videó, ez igazi. Remélem tetszeni fog a videó, ha nem tetszik akkor ne legyetek olyan b**mok hogy lerontjátok negatív hozzászólásokkal ezt a weboldalt.

 2. Thomas

  Nekem is nagyon tetszett ez a Tron the next day rövid videó, magyarul én se találtam meg de tetszett angolul is. Szerintem valahogy így fog kezdődni majd a 3-ik része, már ha elkészül. De egyenlőre még semmi sem biztos.

 3. ANTIM3NYUS

  Az eredeti az egy nagyon jó klasszikus ponyva. A ’10-es film sem rossz, de nagy bukás lett. Ezek után nem értem, hogy minek és miért akarnak folytatást.

 4. Alex

  ANTIM3NYUS: úgy, hogy még nem zárták le a történetet. Ezért volt utána az a kis 10 perces werkfilm, a Tron: The next day. És azért vajuk be, jelölték 1 Oscar díjra is. Szerintem igazán érdekes film lett.

 5. FLYNN 19

  1 hónap után újra kommentelem ezt az oldalt. Úgy látom páran megnéztétek a The Next Day rövid filmet. Szerintem is valahogy így tervezik a harmadik rész elejét, kíváncsi leszek rá hogy vajon mit hoznak ki ebből(Next Day), és az előző két részből. Véleményem szerint én, egy utolsó részt a Tron-hoz nem tudnék elképzelni egyrészesnek, talán még az is megeshet hogy az utolsó 2 részes lesz. Az klassz lenne, bár igaz még nem lehet tudni az időpontot hogy mikor lesz, és hogyan tervezik a harmadikat. Én csak érdeklődök és kommentelek. Ti mit gondoltok?

 6. Thomas

  Én nem hiszem hogy az utolsó rész 2 részre lesz bontva. Esetleg talán az, hogy úgy fejezik be a harmadik részt hogy legyen negyedik is.

 7. Game Mester

  Valóban klassz lenne ha csinálnának neki negyedik részt, (de ennyire azért ne rohanjunk előre). Én egyenlőre azt remélem, hogy a harmadik rész háttérzenéi is Daft Punk lesz, mint a másodikban.

 8. Ash Man

  Először is köszönöm az infót az első hozzászólásról, ez a Next Day nekem is tetszett. Másodszor, szerintem a 3-ik rész nem lesz se 2 részre bontva, és/vagy szerintem nem úgy fejezik be hogy legyen 4-ik is. A 3-at úgy is meg tudják csinálni hogy véglegesen befejezzék, csak akkor egy ilyen legutolsó résznek max 3 órásnak kéne lennie. Mert ugye össze kell függnie az első két résszel, + ezzel a Next Day-el. És még a 3-nak is kell egy történet.

 9. villerkiller

  Az elsőt 1-szer nagyon régen láttam és hát nem nagyon kötött le és nem találtam érdekesnek sem!!
  Ebből adódik hogy a 2.részt nem is láttam!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.