Z világháború 2

World War Z 2

amerikai thriller, 201?

 • magyar bemutató: 201?
 • amerikai bemutató: 201?.
 • rendező: David Fincher
 • főszereplők: Brad Pitt
 • gyártó stúdió: Paramount Pictures

15 hozzászólás a(z) “Z világháború 2” bejegyzéshez

 1. Benc3

  Nagyon király volt az első része!!!
  A sztorija, a zenéje, a szereposztása, szinte minden megfelelt az elvárásoknak. Nagyon remélem, hogy ez a második része is hasonlóképpen fog teljesíteni. 😀

 2. Ubul

  Szerintem ez felesleges, megnéztem én is, de nekem nagyon nem jött át a film, meg ha jól emlékszem akkor le is lett zárva a film. Egyik nagyon nem tetszésem volt benne az hogy hogyan, 5 perc alatt letudták a végét. Amúgy ha lesz is ilyen film, mi lenne a története? Kitalálnának valami hülyeséget mint pl a Világok harcánál.

 3. supa

  Mi értelme lenne a kettőnek? Ha jól emlékszem a végén már megvolt valami ellenszer szerűség?!?! Akkor mi lenne a kettőbe?

 4. face

  biztosan lessz folytatás ennek több oka is van a legelső hogy nem lett lezárva a story ugyanis ha olvastátok volna a könyvet akkor tudnátok hogy még a felét se irta le az első rész.Tudtommal Brad Pitt már igent is mondott a folytatásra

 5. Tóth Ákos

  Az első részhez ennyit mondanék: “Végre egy olyan film,amiben nem azzal ijesztik a nézőket hogy “nézd csak,milyen ijesztő is az a zombi”(pl:Kaptár),hanem egy apokalipszis elmélet,ami igazán ijesztő,de nem lesz tőle álmatlan éjszaka.14 éves vagyok,és úgy látom hogy ez a film félni tanít,aggódni….” Nagyon várom a második részt,és sokat várok el tőle.

 6. Gergő

  Hello!Akinek nem jott at a film akkor csak sajnalni tudom egyebkent pedig a virus messze nincs legyozve es a film is eroteljesen ezt sugallja! A velemenyem termeszetesen csak megosztom veletek es nem predikalni akarok ,de amelyik annyira tudja fikazni az vissza is vehet az arcabol vagy csinaljon egy sajat ZVH filmjet jobbra ha birja:)!!!!

 7. cöpi

  nem találták meg az ellenszert csak egy álcát a genetikai ösztön ellen ami minden élölényben ott van a faj fen tartás. és az az “ellenszer” csak ideig oráig tart. Rengeteg jelenet lett felvéve pl budapesten is amit a 2.részhez terveztek alapból

 8. tomsec

  az első rész nagyon jól kidolgozott jó történet jó szereposztás….és tökéletes befejezés…hogy lesz ebbő folytatás???

 9. Mika

  Nem volt rossz a film de ajánlom, hogy olvassátok el a könyvet mert sokkal jobb mint a film. Tudom nem lehet egy könyvet rendesen megfilmesíteni. Csak még annyit, hogy a könyvben nem találnak semmilyen ellenszert sem álcát mint a filmben. De kíváncsian várom a második részt.

 10. nandris99

  Azért kell folytatás mivel nyilvánvalóan nem lett vége a sztorinak, nem tudom ti hogy lattatok abban lezárást Ahogy írta valaki előttem a könyvnek a feléig sem jutottak el az első filmben :))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.