Az Igazság Ligája

Justice League Part One (3D)

amerikai sci-if/kaland/akciófilm, 2017

 • magyar bemutató: 2017. november 16.
 • amerikai bemutató: 2017. november 17.
 • rendező: Zack Snyder
 • főszereplők: Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Ray Fisher, Jason Momoa, Amber Heard
 • gyártó studió: Warner Bros. Pictures
 • kapcsolodó filmek: DC filmek

Batman és Superman szövetségre lépnek, hogy megvédjék a Földet egy idegen veszélytől. Hozzájuk csatlakozik a Csodanő, Flash, Aquaman és Cyborg.
Zack Snyderéknek kicsit össze kell szedniük magukat, ugyanis legutóbb a Batman v. Superman nem épp a legjobb reakciókat váltotta ki a nézőközönségből, és bevétel tekintetében is elmaradt az elvártaktól (1,5 millárd helyett csak 900 millió).

Az Igazság Ligája előzetes:

Gordon felügyelő is szerepel Az Igazság Ligája filmben:

Comic Con trailer

concept art

Készülődés az áprilisban induló forgatásra:

140 hozzászólás a(z) “Az Igazság Ligája” bejegyzéshez

 1. Astro24

  Hoppá, lehetséges, hogy Flash nem egy filmet, hanem A Zöld íjjászhoz hasonlóan sorozatot fog megkapni. Ezt legelőszőr a Comic Con-on hozták fel, de már valahol olvastam, hogy az RTL Klubbon hamarosan fogják vetíteni. Bár nem tudom, hogy ez a “hamarosan” 1 hét múlva vagy 1 év múlva lesz, de mindenesetre ez a tervük. 😀

 2. Bence1997

  Az acélember 2 -höz keresik az új Batmant + ugye ott lesz Superman, és a film végén állítólag megalakul az Igazság ligája. Nos Reynolds -ról én azt tudom hogy a zöld lámpás 2-3 -ra is aláírt + a JL -re is. A zöld Íjász főszereplője Stephen Amell azt mondta hogy ő szívesen benne lenne egy JL -es filmben + állítólag Flash benne lesz az Arrow -ban állítólag a 2. évad 8-9. részében.

 3. Bence1997

  folyv.:
  Flash az Arrow -ban tudósként vagy miként fog jelen lenni majd a 20. részben egy eredettörténetet kapunk asszem és aztán egy sorozat.
  Így összeszámolva: Superman, Batman, Green Arrow, Green Lantern, Flash. Ők fontosak + ugye a JL -ben gondolom Wonder Women is ott lesz + 1-2 új tag.

 4. Tibi

  Ez mind így igaz de azóta megcáfolták hogy Flashnak sorozata lesz, a Green Arrow-ban benne lesz az biztos de nem kap saját sorozatot és most megint az van hogy egy filmet fog kapni 2016-ban. De amíg nem jelentenek be semmit addig semmit nem vehetünk biztosra. Eddig csak egy superman van, a MOS második részében jön batman és itt vége, eddig csak ez a két karakter biztos. Arrow-ot még nem jelentették be de szerintem az tutti benne van, Green Lantern-ről nem tudjuk hogy marad-e Reynolds vagy sem… Szóval egyenlőre csak egy superman (Henry Cavill) meg egy batman van (akiről nem tudjuk hogy ki fogja játszani). De idővel majd jönnek a többi karakterek is. Ha Arrow benne lesz és marad Reynolds is akkor jó lesz, jah és akkor a Green lantern-t már nem kell újra kezdeni tehát annyival kevesebb gond van. Az első csapatban tutti Superman, Batman, Green Lantern, Wonder Woman, Flash + Green Arrow lesznek benne, arra vagyok kíváncsi hogyha lesznek még karakterek akkor kik lesznek azok (Aquaman, Cyborg, Martian Manhunter…).

 5. Astro24

  A DC nagyon akar tarolni az már biztos. A legújabb hírek szerint Batman sorozat lesz a láthatáron (mármint a TV-ben). Ha minden igaz, A sötét lovag után és a Felemelkedés előtti időszakot szeretnék a TV-ben bemutatni, ami nem más lesz, mint Gotham-ben történtek. Viszont ha nem tévedek, akkor ebbe nem lesz főszereplő Batman, hisz a két rész között főhősünk szabadságon volt. Azaz a cím már nem 100%, hogy Batman lesz, bár a sorozat se biztos, hogy megvalósul, bár tervbe van a hírek szerint.
  További hírek: 😀
  Flash benne lesz a Zöld íjász 2 évadában, meg hozzá 3 epizódban is. És ha ez nem elég, továbbra is terítéken van a Flash sorozat, amire nagy erőkkel keresik is a szereplőjét. Viszont ha a Zöld íjászról is esett már szó, akkor annyit hozzáfűznék, hogy bizonytalan a JL-ben való szereplése, ugyanis egyenlőre nem igazán illik bele a DC univerzumába. De ehhez egyből hozzátették, hogy a 2. évad már közelebb lesz hozzá, de még így se lehet biztosra venni, hogy benne lesz a JL-ben (szerintem benne lesz, nem kel aggódni, ha Flas-el is összehozzák pár epizód erejéig, akkor nincs mitől tartanunk). 😀
  Egyenlőre ezek a legfrissebb DC hírek, de hogy őszinte legyek, ezek nagyon úgy néznek ki, hogy még változnak.

 6. Tibi

  Ahogy Astro24 írta valóban tervbe van egy Batman sorozat ami tényleg nem Batman-ről szóla ahogy előttem írta. Arról szólna hogy hogyan boldogult a Gothami rendőrség Batman nélkül tehát a város rendfentartóiról készűlne a sorozat.
  Sajnos még egyenlőre semmi nem biztos a JL filmben kivéve Henry Cavill-t. Szóval a Zöld Íjász-t nem tudni hogy benne lesz-e, Flash-ról nem tudni hogy akkor most sorozat vagy mozi, Batman személyéről 100 pletykált színész van, Green Lanternről nem mondtak semmit hogy reboot vagy nem, Wonder Woman-ről meg aztán tényleg semmi azt leszámítva hogy egyszer pletykálták hogy sorozatot kap.
  A Warner eddig még semmi hivatalosat sem jelentett be csak azt hogy Cavill a DC univerzum része és hogy a 2. rész 2015-ben lesz ami a Superman/Batman lesz meg hogy Flash benne lesz a Green Arrow sorozatban. Van pár olyan dolog amiről lehet következtetni mint pl hogy Arrow benne van a DC univezumban stb. Ez azért van mert szerintem a Warner mindent meglepetés ként akar majd bejelenteni, olyanra gondolok hogy pl a Green Arrow egyik részében tudjuk meg hogy a sorozat egy univerzumban van a Man of steel-el, meg ilyesmi.

 7. petihi01

  A Green Lantern ből trilógiát akarnak ( láttam egy interjúban mondta a ryan reynolds és a rendezője is mondta + a Goyer is 😀 ) csak azt nem tudták h az igazság ligája előtt legyen vagy után.. az már biztos h utána lesz de tuti lesz:D

  Batman személyéről: Bale legyen, és ha igazak azok a hírek akkor ő lesz, vagy kitudja 😀

 8. ANTIM3NYUS

  “Nos Reynolds -ról én azt tudom hogy a zöld lámpás 2-3 -ra is aláírt”

  Nem arról volt szó, hogy nem lesz folytatás, mivel bukta volt?

 9. Tibi

  petihi01- Az eredeti terv tényleg trilógia volt de a film sz.r lett és nem termelt annyit amennyit szerettek volna úgyhogy most nem tudni hogy mit akarnak kezdeni Green Lantern-nel, egyszer azt pletykálták hogy teljesen új rebootot kap, utána meg hogy a Warner elnéz a film bukása fölött és folytatja csak komolyabbra veszi, aztán meg hogy rebootot kap de Reynolds marad mert vele nem volt gond. Tehát sajnos nem lehet tudni hogy a 3 közül melyik lesz.

  Batman-ről meg annyit hogy a Warner 50 millió dollárt akar adni Bale-nek hogy vállalja el. Úgyhogy elvileg ez már csak Bale-en múlik. Reméljük elvállalja. 😀

  M3NYUS- ezt már láttam , van fönt youtube-on több ilyen is vagy hasonló. K…a jók ez a videók, jót szórakozok rajtuk. 😀 😀

 10. jeeeee

  hangya,darázs,hulk,vasember,thor
  és csak aztán csatlakozott amerika kapitány ..
  szóval hogy is van ez???
  na ugye!!!

  na és ki az a hangya meg ki az a darázs??
  gondolom erről a két nem túl jó karakterű hősről nem véletlen hogy nem készült film ezért nem is ők lettek az alapító tagok…
  pedig valójában ők is benne voltak..
  meg persze a rengeteg többi hős a bosszúállókban… pl higanyszál skarlátboszorkány stb….
  most akkor róluk is készüljön egy külön film??

  kicsit megtudhattok valamit a dc világról
  a Smallville által
  benne flash aquaman green arrow és még mások is..

  marvel sem csinált többet mint a dc csak a marvel angyal sztorit kevesebben ismerik
  mint a dc-t
  persze hát batman meg superman ki ne hallotta volna…

  de nem hiszem hogy minden hősről egy filmet fognak csinálni

  dc is mint a marvel

  biztosan visszafognak nyúlni a tudatlanok kedvéért hogy tudjátok ki honnan és miért 😀

  de legalább az alapító tagok az eredetiek lesznek
  ha minden igaz 😉

  A hír/leírás forrásának elmondása alapján a JLA mozifilm Henry Cavill Superman-jét fogja továbbvinni és egyúttal a középpontba állítani. Mellette Batman is jelen lesz (bízzunk benne, hogy semmiképp sem a Nolan-féle John Blake), és amikor egy Föld elleni fenyegetés felüti a fejét, a két hős közösen megalkotja az Igazság Ligiáját.

  Az Acélember eseményei után a NASA és Lex Luthor közös energiabefektetéssel elkezd jeleket küldeni a világűrbe, és mikor az egyik ilyen jel eljut az Apokalips-re, a bolygó ura, Darkseid azonnal inváziót indít a Föld ellen. Csapata élére Kalibak, Orion és a Fúriák állnak.

  A két hős tudja, hogy együttes erejük is kevés az ellenséggel szemben, így segítőket toboroznak, úgy mint a Zöld Lámpás (nagy valószínűséggel a Ryan Reynolds-féle Hal Jordan), a Marsbéli Vadász, Flash és Csodanő. J’onn J’onzz azért jön a Földre segíteni, mivel Darkseid börtönéből megszökve a mi bolygónk az utolsó végvár az ő otthonának lerohanása előtt. Flash a Barry Allen-verzió lesz, és a film 1/3-ánál fedezi majd fel a képességeit. Diana, Themüszkira hercegnője elhagyja szigetét, de képességeit nem használja és nem áll be a Ligába, amíg be nem bizonyosodik számára is a fenyegetés.

  A hős-csapat végül győzelmet arat, Darkseid serege megfutamodik és visszamenekül Apokalips-re. A dühös uralkodó, Darkseid Apokalips legmélyére ereszkedik alá, hogy szabadjára engedje börtönéből a rabot, akit mindenki Doomsday néven ismer…

 11. steve

  Batman hogy fog szerepelni a filmben? Hiszen a felemelkedésnek az a vége hogy batman meghal. A Sötét lovag harmadik részének a végén kiderül hogy itt robin batmannak nem társa hanem utódja. Lehet hogy Az igazság ligájában robin fog feltünni? De az is lehet hogy amikor batman kivitte a bombát a tenger fölé, batman nem volt a repülön. Lehetséges hogy batman távolról irányította a gépet vagy robotpilótán volt és így mégiscsak szerepelhet a filmben.

 12. robson

  Steve- nem tudom végig nézted e a filmet , de benne van a végén amikor Bruce int Alfrednaj a kevzoban a tamadas utan, ahigy a filmben szò volt ròla

 13. Alex

  Steve, Robson: A Nolan féle Batman-t ne vegyétek ehhez a filmhez. Annak semmi köze sincs a JL filmhez. Nem véletlenül lesz új Batman Ben Affleck szereplésével az Acélember folytatásában.

 14. \\\Ultron///

  steve,robson!
  Ti nagyon el vagytok tévedve ha azt hiszitek,hogy a Nolan féle Batman része az Igazság Ligájának!

 15. Astro24

  steve, Ryan Rainoldsot nagy valószínűséggel még foglyuk látni, viszont ha nem tévedek a DC-nek van egy afroamerikai lámpása is, aki nagy valószínűséggel váltani fogja a közeljövőben, már ha az infók igazak erről. Mindemellett mint tudjuk, 2016-ra érkezik Az acélember vs. Batman, ami nem egy esetleges Acélember folytatás, hanem egy úgynevezett JL film bevezető lesz, persze a DC szeretne folytatást mindenképp Supermannek, ahol egyértelműen ő a középpont! 😀

  Itt vannak a DC tervei, amik egy része lehet pletyka, de nagy része megvalósulhat:
  http://cinestar.hu/cikk/kiderultek-a-dc-mozis-tervei

 16. tibi

  Ryan Raynolds nem részese a JL-nek. A 13-as superman viszont igen, az a film az alapja mindennek. Wonder Womant Gal Gadot fogja játszani. Aquamant-re meg Jason Momoat pletykálják de ez csak pletyka. Cyborgot pedig Ray Fisher fogja megjeleníteni.

 17. tibi

  Tegnap írtam egy kérdésre hogy Jason Momoát pletykálják Aquaman szerepére. Ma ez már HIVATALOS!!! Bejelenteték Momoát a szerepre. 🙂

 18. nyavalya

  Lehet én vagyok az egyetlen aki szerint jó lenne, ha nem kapcsolódnának össze a filmek a sorozatokkal. Bírom az Arrowt, de tényleg viszont ezek a színészek tipikus csak sorozat színészek, nem a nagy vászonra termettek. Persze Cavill is alig volt ismert az acélember előtt (viszont színészileg jól játszott), Amell meg szinte semmi. Az Arrow-nak köszönheti a sikert, de mint színész gyenge.
  Nem akarom megbántani a sorozat szereplőit, de valahogy úgy érzem, hogy ők egy nagy filmhez főleg egy DC filmhez rohadt kevesek.
  Amit eddig nyújtottak az nem elég, közepes vagy annál egy picit gyengébb ami pont beleillik egy sorozatba, de egy nagyjátékfilmnél szerintem elvéreznének bár ott van a Cyborgot alakító emberke aki eddig még egy deka filmben nem játszott csak színpadi szerepei voltak ott ő a kivétel, de a többi? Mindegyik ismert színész (mondjuk Gadot eddig nem erőltette meg magát csak a F&F szériának köszönheti a ismeretségét), de ott van Eisenberg, Affleck, Irons. Basszus még The Rock is jobb mint az Arrow össze színésze!
  Az Arrow-ban meg kik vannak? Más sorozat színészei akiknek egy deka jó filmes alakítása nem volt, egyedül Manu Bennett lóg ki a sorból a Sparcatus meg a Hobbitban nyújtott teljesítménye miatt, de a többi? Teen Wolf, Dresden akták, Terminator sorozat, stb. Most olvastam, hogy a szökés sztárjai is benne lesznek az Arrowban.
  Meg mondjuk, ha igaz lenne és egy univerzumban lennének akkor az Arrowban egy ismertebb színészt választottak volna Ra’s Al Ghul szerepére nem pedig Matt Nable-t aki szinte egy senki.
  Szóval nem tudom, nem lenne az akkora öngól szerintem, ha nem történne meg az egyesülés, de ez csak az én véleményem.

 19. nyavalya

  Jó, ezt elnéztem, de a lényegen akkor se változtat. Nem fognak ilyen nevenincs embereket mint Amellt vagy Gustint berakni egy JL filmbe az Oscar, Golden Globe nyertes és/vagy jelölt színészek mellé mint Affleck, Irons és Eisenberg. Mint írtam egyedül Ray Fisher a kakukktojás, The Rock ismert és filmekben is jól szerepelt, Momoa leginkább a Trónok harca miatt ismert nem mellesleg kurva jól játszott benne, Gadot is kilóg, de inkább filmes szereplései tették ismerté (halálos iramban filmek) nem pedig a sorozatban lévők.
  Véletlenül se egy ismertebb SZÍNÉSZT fognak beválogatni a többi mellé, ááá dehogy.
  2016-ban jön a BvS utána rögtön a JL, ha nem idén akkor jövőre fognak vagyis kell tutit mondaniuk mert, ha igent mondanak akkor az Arrow 4 évadában vagy a Flash addigi 2. évadában kell történnie egy filmre való utalásnak vagy egy cameo-nak, hogy végleg pontot tegyenek az íre, hogy benne lesznek vagy sem.
  Bár szerintem úgy is tudjuk mi lesz a sorsdöntő válasz…

 20. Valaki

  Már megtörtént, vagy 1hónapja olvastam hogy a dc-nél egy nagy fejes elmondta hogy a sorozatbeli események nem fűződnek a dc filmekhez, vagy is 2 külön univerzumban játszódik, még azt is mondta hogy jelenleg nem is akarják hogy a sorozatok és a filmek történései egy univerzumban játszódjanak.

 21. Monu

  Mivel készül a Batman vs Superman film így nem nehéz kitalálni, hogy mely szuperhősök szerepelnek ugyan abban az univerzumban, mindegyik színész jól alakította vagy fogja alakítani a szerepeiket.
  A sorozatokról pedig annyit, hogy tudhatja mindenki mostanra, aki egy kicsit is kutakodott elindult a Flash című sorozat és már most ugráltak egyikből a másikba a főszereplők, konkrétan egy teljes epizódott töltöttek el egymás mellett, plusz Felicity (Az íjász számítógépzsenije) nem egyszer feltűnt már a Flash-ben és mivel képregény szerint is úgy van, ha jól tudom, hogy Superman és Az íjász nagy spancik, Smallwille-ben sem hagyták ki Oliver Queen szerepét, így én várok arra a pillanatra, amikor kettejük története is keresztezi egymást.
  A másik, nem tudom ezt a borítóképet mennyire lehet készpénznek venni, de sehol sincs rajta a Zöld Íjász, ellentétben Arzenállal (előbbi segítője). Piros ruha, szőke haj, íj, nem hiszem hogy másvalakire is illene a leírás. az Íjász képregény kinézete is enyhén szólva eltér tőle. Szóval akkor ez most hogy is lesz? Milyen további spekulációkat szül ez még? 😀 Én nagyon várom, hogy hogyan fognak összefutni a szálak, a sorozatok lehengerlőek. Akárki akárhogy fikázza, a sorozatok is érnek annyit amennyit egy film, még ha a filmes színészeket jobban is jutalmazzák vagy dicsérik. Szerény véleményem szerint, meglehet hogy a Marveles filmek hatalmasokat ütöttek, imádom is őket, minden képregény adaptációért odavagyok, de a sorozatot amit készítettek az első 5-6 epizódig követtem, de nálam kaszát kapott.
  Lehet, hogy nem mindegyik DC-s film ért el átütő sikert, de azok is elértek valamit nálam és egyre jobbakat és jobbakat készítenek, a sorozatokról nem is beszélve. Akármi lesz én még nem húztam le semennyire 😀

 22. Monu

  Ohó! Most látom csak. Tudom-tudom, már van új Superman a filmekben és minden egyéb finomság. DE! Superman visszatér főszereplője Brandon Routh kapott szerepet az Arrow sorozatában. Ő játsza Ray Palmert, aki felvásárolta a Queen műveket és Starling Cityből(Arrow helyszíne) Star Cityt akar varázsolni. Smallville-ben pedig Oliver Queen származási helye STAR CITY, nem pedig StarLING.
  Miért pont a régi Superman kapott szerepet az Arrowban? Akárhogy is gondolkodom el a helyzeten, valószínűtlen hogy ő lenne végül az ” Íjász Supermanje “, de akkor is furcsa dolog ez az egész, főleg hogy ha jól tudom Superman storyjában semmi ilyesmi nincs.

 23. nemtehanemén

  én csak azt nem tudom, hogy hogyan lesz ebbe benne superman, ha egyszer HATTALMAS SPOILER: a batman vs superman végén meghalt… vagy lemaradtam vmiről??

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.