Star Wars 8

Csillagok háborúja 8 – Star Wars Episode VIII:
The Last Jedi

amerikai sci-fi/fantasy, 2017

 • magyar bemutató: 2017. december
 • amerikai bemutató: 2017. december 15.
 • rendező: Rian Johnson
 • főszereplők: Mark Hamill, Carrie Fisher, Daisy Ridley, Peter Mayhew, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Andy Serkis, Oscar Isaac, John Boyega, Adam Driver
 • gyártó studió: Walt Disney Pictures, Lucasfilm
 • további részek: Star Wars filmek

A hetedik epizód végén Rayéknek végül sikerült megtalálniuk a réges-rég eltűnt Luke Skywalkert…

Videó 1 – A nyolcadik epizód munkálatai elkezdődtek:

12 hozzászólás a(z) “Star Wars 8” bejegyzéshez

 1. Copy con

  Nah meglátjuk az öreg lukeban mennyire pislákol még az erő.
  Én szem szerint yoda felvillanásának is örülnék. Még ha szellemként is de neki fel kell tünnie!

 2. nemtehanemén

  a 7. egy picit gyenge volt, nem mondom h rossz volt, de most többet várok a 8.-tól, és sokan vagyunk gondolom, akik várják a régi arcok felbukkanását is. Hallottam egy újabb gonosztevőről a sötét oldal felől, so nagy esély lehet arra h kylo ren áttér az eredeti oldalára, vagyis a jókhoz. Természetesen sajnos Han Solot nem lehet visszahozni, és mivel jedi sem volt, még a hologramjával sem találkozhatunk de… pl Hayden Christiensen Anakinját, Obi vant, Yodát, és másokat… Nagyon várom a filmeet.

 3. avsk

  Én akkorát csalódtam a VII. részben, hogy eszem ágában sincs elmennem a VIII.-ra. Ez is csak egy szar remake lesz persze elrejtve a csúcs szuper marketingjük mögött, hogy a néző mit se sejtsen az egészből semmit. Le merem fogadni, hogy egy havas területtel/bolygóval kezdődik a film…

 4. Fehér Csaba

  avsk nem tudom mi a bajod a star wars 7 el mert szerintem eddig a legjobb igaz a csillagpusztitó nem kellet volna de azon kivül szerintem a legjobb eddig és a 8-rol elég ókat mondanak :))

 5. zsoca

  Hello én szintén csalódtam az új részben,olyan NINCS hogy egy ikonikus szereplö meghal,Ha nincs Han Solo akkor nincs Falcon nincs chuvi.

 6. levilton

  Ha valakinek baja van a 7. résszel akkor azt meg se kell említeni.Nekem tetszett neked nem….Hátnem kell megírni barátom.Kész.

 7. Keeper

  Üdv , igen sztem is teljesen jó a film , kár h szinte semmi nem maradt meg belőle bennem , nem úgy mint az előző 6 részből. Az hogy 1 ERŐ-vel bíró Sötét Jedi leálljon kardozni egy mezei volt rohamosztagossal az meg minden viccnek a teteje LOL

 8. HP_TOOLS_nem található

  A 7. sem fogott meg igazán … (és evvel nem vagyok egyedül )
  .-o°˛’
  Ha választanom kéne, inkább még egyszer meg nézem az ELSŐ részt .
  .-o˛°˛’
  Az legalább nem ZSÁKBAMACSKA 😛

 9. sabika

  A star wars meggyalázása az első és ez a a 7 . Rész ezzel a vödörrel a fejével rohangáló hülye gyerekkel. Ez a star wars story viszont kiengesztelt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.