Star Wars 8 – Az utolsó Jedik

Csillagok háborúja 8 – Star Wars Episode VIII:
The Last Jedi

amerikai sci-fi/fantasy, 2017

 • magyar bemutató: 2017. december 14.
 • amerikai bemutató: 2017. december 15.
 • rendező: Rian Johnson
 • főszereplők: Mark Hamill, Carrie Fisher, Daisy Ridley, Peter Mayhew, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Andy Serkis, Oscar Isaac, John Boyega, Adam Driver
 • gyártó studió: Walt Disney Pictures, Lucasfilm
 • további részek: Star Wars filmek

A hetedik epizód végén Rayéknek végül sikerült megtalálniuk a réges-rég eltűnt Luke Skywalkert…

Star Wars – Az utolsó Jedik trailer:

forgatási videó:

Star Wars 8 – Az utolsó Jedik előzetes:

Videó 1 – A nyolcadik epizód munkálatai elkezdődtek:

41 hozzászólás a(z) “Star Wars 8 – Az utolsó Jedik” bejegyzéshez

 1. starwarsfan

  Egyetértek veled sakál. Bárki bármit mond a 7.rész a legrosszabb star wars film. Aki szerint meg jó a 7.rész attól kérdezném hogy mi a jó benne?

 2. Prankman

  Én már rettentően be vagyok sózva a 8. rész miatt.Hiszen a 7.rész nem igazán nyűgözött le.Ám rengeteg titok van amikre még válaszolnia kéne a star wars alkotóinak!

 3. TAURUS

  Még a rendező is azt mondta az előzetes előtt, hogy inkább ne nézd meg, ha nem akarod magadnak lespoilerezni a filmet.
  Hát igaza lett. Vagyis mint kiderült ezek tényleg a Birodalmat csinálták meg újra némi újdonsággal. Bennem volt a félsz, hogy megmerik-e lépni ezt mert a TFA után (ami az új Új remény lett), de úgy látszik a Disneynek (még?) nincs elég pénze, hogy valami ténylegesen új, friss dologba üsse a fejét, egy olyanba ami Skywalker, Darth Vader és rohamosztagos mentes projekt (mondjuk egy KOTOR-hoz hasonló alapanyag) ezért alkalmazzák újfent a biztonsági játékot. Ez így már szar lesz mert a TFA pont ettől volt meglepő (hehe), megleptek hiszen szerintem mindenki várta mivel sok év után jön egy új SW film, új szereplőkkel, új történettel, szinte minden új lesz…..hát nem minden lett az biztos.

 4. Tamás

  Én azt gondolom akinek nem tetszett a 7.rész az nem is igazi fan ,hogy lehet arra azt mondani,hogy szar? Szégyeljétek magatokat! 😀 Nagyon várom ezt is mint anno a 7.-et vagy bármelyiket!

 5. lovesdoki

  Sikerult tegnap megneznem a filmet mint SW.rajongo. Egy kerdes merult fel bennem. a film vegere. Hogyan tovabb? Azert kivancsi vagyok , lennék a velemenyekre…..

 6. Dulifuli

  Névtelen véleményét megértem, de nemrég megnéztem a 8. részt, és azt tudom mondani, hogy (néhány gyerekes poént, illetve nem igazán megindokolt részletet leszámítva) talán a legjobb rész az egész sorozatban. Mindenesetre akinek tetszett A Birodalom visszavág, és nem találta rossznak A jedi visszatér-t sem, annak alighanem ez is tetszeni fog.

 7. Névtelen

  ennyi ronda vén nőt nehéz volt találni egész amerikábam .mint amennyi ronda parancsnok van az egész filmben!

 8. Viktor

  Megnéztem a 8. részt s nekem tetszett volna, de a poénok erőltetettek s a film szereplőit amatőrré teszi s a filmet is általa. Kb ahhoz tudnám hasonlítani amikor egy temetésen poénkodni akar a pap néhány szóval aztán megint tragikusan beszél nem oda való… sajnálom érte.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.